Emir

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

16.1.2015
Emiriä odotti Suomessa oma koti.

2.12.2014
Tällaisia säihkysilmiä ei ihan joka päivä tule vastaan. Suloinen Emir on vielä hiukan ihmeissään tarhalle joutumisesta, mutta pienen rohkaisun jälkeen on valmis tekemään tuttavuutta.

Emirin loppuvuosi ei ole sujunut toivotulla tavalla. Pieni poika luuli saavansa viettää huoletonta pennun elämää turvallisessa ja rakastavassa ympäristössä, mutta toisin kävi. Emir joutui kodittomaksi, ja kymmenien muiden pentujen tavoin se odottaa nyt sydän toivoa täynnä uuden kodin löytymistä Irinan tarhalla.

Emir ei ole vielä kauaa ollut tarhalla ja poika onkin sinne joutumisestaan hiukan hämmentynyt. Innokkaampien pentujen tervehtiessä ja hyppiessä tarhavieraita vasten tyytyy Emir toistaiseksi katselemaan tapahtumia hieman kauempaa. Kun poikaa vähän rohkaisee ja sille juttelee rauhallisella äänellä, uskaltautuu se varovaisesti tekemään tuttavuutta. Emir vaikuttaa ystävälliseltä ja mukavalta pojalta, joka toivottavasti vielä reipastuu kunhan on päässyt alkuhämmennyksestä yli.

Talvi lähenee kovaa vauhtia ja se hieman huolestuttaa Emiriä. Poika toivoisi oman kodin löytyvän pian, mutta ihan minne vain ei Emirkään ole valmis muuttamaan. Vaikka Emir on suloinen ja kaunis pentu, ei sille pidä tarjota kotia hetken mielijohteesta vaan päätöksen tulee olla tarkkaan harkittu. Uuden omistajan on ehdottomasti sitouduttava poikaan koko sen loppuelämäksi, joten mietithän tarkkaan ainakin seuraavat kymmenen vuotta. Onhan Emirille vielä silloinkin tilaa elämässäsi?

Emiristä kasvanee keskikokoinen koira aikuisena.

Viipurin koirat - Emir & Anouska 3.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.