Iisa

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

5.6.2015
Iisa muutti omaan kotiin.

22.4.2015
Iisa on todellinen kaunokainen! Tämä reipas ja iloinen tyttö odottaa malttamattomana, että kutsu omaan kotiin kävisi pian!

Pentuaitauksessa käy melkoinen kuhina ja vilske, kun innoissaan loikkivat ja juoksentelevat pennut kirmaavat kilpaa ihmisten jalkoihin. Iisa on vastikään joutunut tarhalle, mutta ankea koiratarha ei ole ainakaan vielä saanut tätä iloista tyttöä murheelliseksi. Päinvastoin, Iisa tulee riemua puhkuen tervehtimään ja antamaan pusuja toiveikkaana: olisitko sinä se ihminen, joka veisi minut täältä mukanaan?

Iisa vaikuttaa avoimelta ja sosiaaliselta pennulta, mutta on kuitenkin hyvä muistaa, että sillä tuskin on aiempaa kokemusta kotikoirana olemisesta. Monet asiat ovat sille vielä uusia ja vaativat harjoittelua. Iisa lähteekin mielellään vain sellaisen ihmisen matkaan, jolla riittää aikaa sen sopeuttamiseen sekä kärsivällisyyttä pienen pennun kepposiin.

Iisasta kasvanee aikuisena keskikokoinen, hurmaava neito.

Viipurin koirat - Iisa 2.5.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.