Miro

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2015

10.12.2015
Miro löysi oman kodin Helsingistä.

2.12.2015
Iloinen Miro muutti Suomeen kotihoitoon. Poikaa pääsee tapaamaan Helsingissä.

Kotihoidossa Miro on osoittautunut iloiseksi vipeltäjäksi. Sillä on kavereina niin toisia koiria, kissoja kuin lapsiakin, joten Miro tottuu hoitopaikassa monenlaiseen menoon.

31.10.2015

Suloinen Miro ei ymmärrä, miksi se hylättiin ja kuljetettiin koiratarhalle. Toivottavasti aika tarhalla jää mahdollisimman lyhyeksi ja jo pian Miro löytäisi tiensä omaan kotiin.

Miro ja sen veli Mosse hylättiin Irinan tarhalle syksyllä. Veljekset ovat vähän hämillään uudesta asuinpaikastaan, mutta hiljalleen ne ovat alkaneet tottua tarhan meteliin ja uteliaisuus voittaa pienen jännityksen.

Miro on veljeksistä isompi. Se on ainakin vielä varsin rauhallinen pentu, joka mielellään haluaa seuraa ihmisistä eikä pahemmin ujostele. Syliin nostaminen on Mirolle kuitenkin selvästi uusi ja vähän ihmeellinen asia, joka saa koirapojan ilmeen muuttumaan kovin totiseksi. Mutta kun Miro saa tassut takaisin maan kamaralle, alkaa häntää taas vipattaa ja Miro hakea silityksiä kuten aiemminkin.

Miro on jo nyt kohtuullisen reipas poika, ja se reipastuu varmasti nopeasti lisää, kunhan se pääsee omaan kotiin. Voi olla, että rauhallisuuskin muuttuu energiseksi vipeltämiseksi, kun vain kotiutuminen on päässyt käyntiin. Joten ihan varmasti Miron uuden omistajan tulee varautua siihen, että Miron kanssa ei aika käy pitkäksi ja sohvan sijaan metsälenkit kutsuvat!

Miro etsii omistajaa, joka on harkinnut moneen kertaan koiran omistamisen aurinkoiset ja varjoiset puolet. Sillä varmaa on, että vaikka suurin osa ajasta olisi iloista ja mukavaa yhteiseloa, tulee vastaan niitäkin päiviä, kun kuraiset tassut, haukutut naapurit ja hampaanjäljillä koristellut pöydänjalat saa harkitsemaan koko koiran omistamisen ihanuutta uudemman kerran. Mutta ne päivät kuuluvat koiranomistajan elämään siinä kuin muutkin, ja niistä päästään yli yhdessä parhaan ystävän kanssa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.