Gunnar

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2/2015

17.12.2015
Gunnarin ei enää tarvitse odottaa: oma koti löytyi Tampereelta!

12.10.2015
Gasellimainen Gunnar on hyväntuulinen nuorukainen, joka mielellään aloittaisi uuden elämän Suomessa.

Nuorten koirien aitauksessa riittää vilinää. Vierailija saa päällensä kasan erikokoista ja näköistä koiraa, osa roikkuu lahkeessa, toiset hyppäävät antamaan pusun, ja jotkut työntävät kuononsa taskuun namin toivossa. Gunnar on tämän joukon jatkona, mutta poiketen muista, osaa käyttäytyä kauniimmin. Se ei hae väkisin huomiota, mutta ilahtuu suunnattomasti sitä saadessaan, varsinkin jos tulija tajuaa rapsuttaa sitä hännän päältä. Hauskan näköinen hoikkarakenteinen Gaselli-Gunnar tuntuu olevan pelkkää jalkaa ja korvaa. Nuori poika tuleekin saamaan varmasti vielä vähän lihaksia ja toivottavasti myös lihaa luidensa ympärille.

Gunnar oli tarhalle tullessaan ensin hyvin järkyttynyt ja kauhuissaan, kukapa ei olisi. Kokemuksesta toivuttuaan, se on nyt kuin eri koira ja todella ihmisrakas. Gunnarin mielestä esimerkiksi tassujen tutkiminen, syliin nostaminen ja suuhun katsominen on ehkä vähän outoa, mutta ihan ookoo. Gunnar tuntuu tulevan myös hyvin toimeen saman aitauksen muiden urosten ja narttujen kanssa, eikä haasta riitaa.

Gunnarin taustasta ei tiedetä mitään sen kummemmin, mutta se on viettänyt jonkin aikaa Pietarissa kotihoidossa. Gunnar saattaa siis tietää jotain kotikoirana olosta, mutta todennäköisesti Gunnarilla on vielä paljon opittavaa. Toivommekin Gunnarille pian uutta kotia, etteivät jo opitut asiat pääse tältä pojalta unohtumaan.

Viipurin koirat - Gunnar 10.10.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.