Annabel

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

22.3.2015
Annabel on kotona.

15.1.2015
Annabel pääsi Suomeen hoitoon! Iloista Annabeliä pääsee tapaamaan Pirkanmaalla.

Annabelin kyselyihin vastaa Maija. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Maijan tavoittaa osoitteesta maija.viipurinkoirat(at)gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

21.12.2014
Annabel on suloinen pikkutyttö. Vielä sitä ujostuttaa moni asia maailmassa, mutta fiksun omistajan siipien suojassa Annabelkin rohkaistuu varmasti!

Annabel ja siskonsa Anouska hylättiin Irinan tarhalle loppusyksystä. Siskokset ovat hyvin samankaltaiset niin ulkoisesti kuin luonteeltaankin. Molemmat vähän ujostelevat vieraita ihmisiä, mutta kuitenkin uteliaina ne myös seurailevat tekemisiämme.

Annabel on siskoaan vähän pienempi ja sirompi. Ihan pikkukoiraksi ei Annabel kuitenkaan jää, vaan eiköhän siitä kasva sopivan keskikokoinen tyttö.

Annabel arastelee vielä vähän uusia tilanteita ja ihmisiä. Annabel etsiikin sellaista omistajaa, jota ei pienet ujostelut haittaa, vaan joka osaa rohkaista ja ohjata tätä kaunista tyttöä kohtaamaan uudet asiat maailmassa. Kotioloissa Annabel varmasti reipastuu ja muuttuu myös vilkkaammaksi, joten pelkäksi sohvankoristeeksi Annabel ei kaipaa. Ulkoilua, aktivointia ja tietysti myös kainalossa köllöttelyä, niistä on Annabelin onnellinen elämä tehty!

Viipurin koirat - Annabel 27.12.2014

Viipurin koirat - Patakopin pennut 29.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.