Alice

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: 
Syntymäaika: 7/2015

30.11.2015
Suloinen Alice muutti omaan kotiin.

16.11.2015
Alice odottaa nyt omaa kotia Somerolla.

2.11.2015

Liikuttava Alice odottaa kovasti hetkeä, jolloin saa jättää hyvästit tarhalle. Alice on ystävällinen ja ihmisrakas tyttö, joka joutui kodittomaksi loppusyksyllä.

Alice on yksi monesta kymmenestä Irinan tarhalle päätyneestä pennusta, joita kaikkia yhdistää sama karu kohtalo: kodittomaksi joutuminen juuri ennen talven tuloa. Alice tutkailee uteliaana ihmisiin päin eikä arkaile tulla tekemään lähempää tuttavuutta. Rauhallisesti nuuskien ja häntä heiluen Alice toteaa, että päivän paras hetki on käsillä. Alice nousee kevyesti syliin. Pikkuinen ummistaa silmänsä kiinni nauttien jokaisesta sekunnista, jonka saa turvallisessa syleilyssä viettää.

Pentutalo ja asuinkaverit antavat vielä lämpöä ja suojaa, mutta talvi on erityisen rankkaa aikaa pennuille. Alice toivoisikin kovasti, että edessä olisi pian matka omaan kotiin kohti maittavia aterioita, omia leluja ja lämmintä oman ihmisen syliä. Koska tiedossa ei ole, missä Alice on elämänsä ensikuukaudet viettänyt, tulevan kodin on hyvä varautua siihen, että alkuun monet asiat ja tilanteet ovat tytölle jännittäviä.

Kuvaushetkellä Alice on mahdollisesti saanut jonkun toisen koiran kynnestä oikeaan silmään ja tilannetta seurataan.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.