Nella

Sukupuoli: narttu
Koko: 
Syntymäaika: 7/2015

21.12.2015
Reipas Nella löysi kodin Turusta ja muutti sinne juuri ennen joulua!

2.11.2015
Mahtaako lähestyvä talvi ja kodittomuus aiheuttaa pari ylimääräistä otsaryppyä Nellan kasvoihin, sillä sen verran huolestunut katse on pikku tytöllä. Mistä löytyisi Nellalle se oma ihminen?

Pentutalo kuhisee iloisia ja innokkaita pentuja, jotka kaikki haluavat osansa huomiosta. Nella ei ole poikkeus, ja tyttö onkin kovin uteliaana tulossa tekemään tuttavuutta. Pienet mustat tassut nousevat huomaamattoman kevyesti jalkoja vasten, kun Nella yrittää kurottautua syliä kohden. Sylissä hentoinen tyttö painautuu tiukasti vasten. Pienen pennun mielestä onkin vallan ihanaa, kun saa hetkeksi kääriytyä lämpöiseen ja turvalliseen syliin.

Nellan taustasta meillä ei ole tietoa, mutta Irinan tarhalle se päätyi loppusyksyllä. Mustilla koirilla ei tunnetusti ole kovin hyvät mahdollisuudet omaan kotiin Venäjällä, joten Nellan ainoa mahdollisuus on löytää oma koti Suomesta - tai unohtua tarhalle kasvamaan. Nella vaikuttaa sosiaaliselta, reippaalta ja ystävälliseltä pennulta, joka ainakin toistaiseksi on vielä mukavan rauhallinenkin.

Nellalla tuskin on käsitystä kotikoirana olosta, joten pientä pentua on varmasti alkuun opastettava monissa uusissa tilanteissa. Kunhan päätös kodin tarjoamisesta on tarkkaan harkittu ja rakkautta ja huolenpitoa riittää ainaki 10-15 vuodeksi, ei muuta kuin adoptiohakemusta täyttämään!

Viipurin koirat - Nella 28.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.