Rizzy

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2/2015

10.12.2015
Rizzyn hoitopaikka muuttui omaksi kodiksi ja poika elelee nyt Kuma-nimisenä Helsingissä.

2.12.2015
Rizzy on iloinen pojanviikari, joka pääsi Suomeen kotihoitoon. Rizzyä pääsee tapaamaan Helsingissä.

28.9.2015

Rizzy on ihana, noin kahdeksan kuukauden ikäinen kaunokainen, jos pojasta niin voi sanoa. Rizzy löytyi yksinään puistosta.

Pentuaitaukseen on ilmestynyt uusia asukkeja ja utelias silmäpari tarkkailee rauhallisesti sisäpuolelta aitausta lähestyviä vieraita. Rizzy kävelee rauhallisin askelin luokse rapsuteltavaksi ja sen lempeistä silmistä paistaa kiitollisuus. Sormet uppoavat sen pehmeään turkkiin ja samettinen kuono laskeutuu vaivihkaa syliin. Liikuttavaan poikaan on vaikea olla ihastumatta.

Toistaiseksi Rizzy vaikuttaa melko rauhalliselta kaverilta, mutta se on vielä nuori poika. Ankeiden tarhaolojen vaihtuessa lämpöön, rakkauteen ja turvallisuuteen voi ilo ja riemu päästä tässäkin herrassa valloilleen ja kuka tietää, minkälainen villiviikari tuuhean turkin alla asuu. Rizzy jakaa toistaiseksi saman aitauksen monen pennun kanssa ja näyttäisi tulevan niiden kanssa mukavasti toimeen.

Vaikka Rizzy ei ryntää tykinkuulan lailla suoraan syliin kuullessaan portin kolahduksen, vaikuttaa se silti hyvin ystävälliseltä ja uteliaalta pojalta, joka tulee tutustumaan mielellään uusiin ihmisiin. Päästessään omaan kotiin monet asiat voivat olla sille aluksi uusia ja outoja, joten uuden omistajan on hyvä varata aikaa ja jaksamista niiden opetteluun. Mistä löytyisi kultaiselle Rizzylle oma loppuelämän koti ja ihminen, jonka sängyn jalkopäähän olisi hyvä käpertyä joka ilta kerälle?

Viipurin koirat - Rizzy 26.9.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.