Mimsa

Sukupuoli: narttu
Koko: 
Syntymäaika: 6/2015

16.11.2015
Mimsasta tuli lahtelainen.

24.10.2015
Onnekas Mimsa pääsi pois kylmältä tarhalta kotihoitoon Somerolle.

19.10.2015
Ujot silmät pälyilevät pörröisen ja sotkuisen turkin seasta. Mimsa vaikuttaa ystävälliseltä ja suloiselta pennulta, joka vähän ihmettelee tarhalle joutumistaan. 

Sisarukset Milma, Mimsa, Miska ja Nuunu tuotiin loppusyksyllä Irinan tarhalle. Pennut olivat olleet sitä ennen Viipurissa kotihoidossa, mutta kasvaneet ja vahvistuneet sen verran, että ne tuotiin tarhalle etsimään koteja. Tarhalle joutuminen oli sisaruksille alkuun kova järkytys, mutta sylihoidon saattelemina suurin osa nelikosta lähti reippaasti tutustumaan aitauskavereihinsa ja uuteen, toivottavasti väliaikaiseen, kotiinsa.

Mimsa katselee jännittyneenä sisarustensa suojista uutta kotiaan. Mihinkäs ihmeeseen sitä on oikein jouduttu? Mimsa ei pistä vastaan, kun sen hakee aitauksen perältä syliin hellittäväksi. Sylissä pikkuinen rauhoittuukin nopeasti ja jännitys haihtuu hiljalleen sen silmistä. Mimsa katselee uutta ympäristöään jo paljon uteliaammin ja lähtee sylistä päästessään innokkaasti tutustumaan uusiin kavereihinsa.

Perusluonteeltaan Mimsa vaikuttaa iloiselta, uteliaalta ja ystävälliseltä pennulta. Muutto omaan kotiin tuo varmasti mukanaan paljon uutta ihmeteltävää ja opeteltavaa, mutta Mimsa on valmis tekemään parhaansa. Mimsa etsii ihmistä, joka on sitoutunut tyttöön ja sen sopeuttamiseen eikä heitä hanskoja tiskiin vaikeinakaan aikoina. 

Mimsasta kasvanee aikuisena keskikokoinen kaunotar.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.