Timur

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2015

10.12.2015
Reipas Timur-poika valloittaa nyt Espoon metsiä ja katuja!

19.11.2015
Timur on reipas hurmuripoika, joka odottaa Olgan luona omaa kotia. Timur löytyi loppuvuodesta junaradan liepeiltä sisarustensa kanssa.

Sisarukset Tina, Timur, Tim ja Tusja löytyivät loppuvuodesta Viipurista junaradan liepeiltä. Nelikon ei onneksi tarvinnut pärjätä oman onnensa nojassa pitkään, sillä turvapaikka Olgan luota järjestyi nopeasti. Talvi ja pakkanen ovat kuitenkin jo nurkan takana ja Timurilla ja sisaruksilla on yksi ainoa toive: kunpa matka omaan kotiin pääsisi pian alkamaan!

Timur on iloinen, sosiaalinen ja reipas poika. Sydän onnesta sykkien se juoksee tarhavieraita vastaan ja yrittää kaikkensa, jotta pääsisi antamaan edes muutaman pikasuudelman poskelle. Timurin mielestä maailmassa ei ole mitään ihanampaa, kuin ihmiset, mutta omaa ihmistä Timur ei ole vielä löytänyt. Voisikohan juuri sinulla olla koti suloiselle pojalle?

Pentujen elämän varhaisista vaiheista ei ole tietoa, mutta Olgan luona sisarukset ovat tottuneet muihin koiriin ympärillä. Koska elinympäristönä on Olgan pihapiiri, monet uudet asiat ja tilanteet voivat alkuun vaatia totuttelua ja harjoittelua. Sisaruksilla tuskin on aiempaa kokemusta hihnassa kävelystä tai yksin olemisesta. Timur tulee kaipaamaan reipasta ulkoilua, sopivasti tapakasvatusta ja tietysti paljon rakkautta ja huolenpitoa, että siitä kasvaa hyvin käyttäytyvä herrasmies.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.