Boston

SUOMESSA
Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni (matala)
Syntymäaika: 11/2013

18.1.2015
Boston matkasi omaan kotiin.

26.10.2014
Boston on suloinen, mutta vielä ujo nuorukainen. Boston etsii omaa kotia kotihoitopaikassa Vihdissä.

Boston on reipas iloinen nuori mies, jolle etsitään terrieriluonteen ymmärtävää kotia. Boston on hoitokodissaan elänyt suuremmassa koiralaumassa sopuisasti, eikä haasta riitaa. Tietenkin on mahdollista, että Boston saa myöhemmin lisää itseluottamusta. Boston osaa pääasiassa tulla luokse kutsusta, jos huvittaa. Viimeistään siinä vaiheessa kun ulko-ovi sulkeutuu, haluaa Bostonkin olla sisällä muiden kanssa. Boston ei nirsoile ruuan kanssa, ei tuhoa paikkoja yksin ollessaan, mutta saattaa etsiä herkkuja pöydiltä ja roskisesta jos tilaisuus siihen tarjoutuu. Boston on pääasiassa rohkea, mutta saattaa joskus säikähtää uusia asioita. poika palautuu kuitenkin nopeasti. Boston on tarvittaessa topakka poika ja uudelta omistajalta vaaditaankin johdonmukaisuutta. Boston ei ole yrittänut purra, mutta saattaa murinalle ilmoittaa jos joku asia ei miellytä.

Boston ja sisko Mikki ovat molemmat sisäsiistejä ja jonkin verran haukkuherkkiä. Kerrostalo ei siis ole näille kavereille paras koti. Kumpikaan koirista ei ole erityisen ihastunut lapsiin ja valitsevat yhden ihmisen omakseen. Molemmat osaavat kulkea hihnassa ihan kauniisti. Mikki ja Boston eivät välitä hoitopaikan kanoista ja kissoista, mutta Mikki on kyllä varmuuden vuoksi kokeillut mitä tapahtuu jos kanaparveen juoksee tai kissaa tukistaa. Iltaisin Mikki makaa pehmeässä pedissä ja Boston jalkojen juuressa. Boston on aina vierellä ja Mikki touhuilee omiaan ja tulee hakemaan rapsut ja silitykset kun tuntuu siltä. Kotihoitajan mukaan nämä pikkukoirat ovat äärimmäisen suloisia niin luonteeltaan ja ulkonäöltään, mutta kaverit eivät sovellu pienten lasten kaveriksi kerrostaloon. Muuten molemmat ottavat mielellään vastaan kotiehdotuksia.

6.10.2014
Boston ja sen siskot Mikki ja Bulka ovat kaikki hauskoja töppöjalkakoiria. Pentujen äiti, pikkuruinen Myshka, oli pelastettu erään torin laitamilta syksyllä 2013, ja se oli ollut silloin raskaana. Hoitopaikassa Myshka synnytti kolme pentua, jotka saivat nimekseen Bulka, Boston ja Mikki. Pikkuperheen hoitokulujen kattamiseksi kerättiin rahaa ja moni venäläinen eläintenystävä onkin avustanut Myshkan ruoka- ja hoitokuluissa sekä kuljetuksissa. Myshkan kerrotaan olevan alun perin kotoisin Etelä-Venäjältä parin tuhannen kilometrin päässä Viipurista, mutta perhe kuljetettiin sieltä Pietariin jo joulukuussa. Myshka sai kotihoitopaikan Pietarista ja pennut muuttivat Olgan tarhalle. Eteläisen alkuperänsä vuoksi Myshka-äiti testattiin sydänmadon varalta.

Viipurissa ollessaan Boston oli sisaruksiensa tapaan hyvin ujo vieraita kohtaan: Boston ei uskaltanut tulla tekemään tuttavuutta lainkaan, vaan se väisti aina kauemmas ihmettelemään vieraita. Tämän vuoksi se haluttiin sijoittaa omaan kotiin vasta kotihoitojakson kautta. Kotihoidossa Boston opettelee normaalia koiranelämää kotioloissa, ja Bostonin sopeutuminen onkin lähtenyt lupaavasti käyntiin.

Koska Boston on kasvanut ison osan nuoruuttaan tarhaolosuhteissa, voi arkuus näkyä Bostonin luonteessa myös myöhemmin. Boston etsiikin pitkäjänteistä omistajaa, joka ymmärtää, että tarhalla kasvaneen koiran tulee antaa sopeutua rauhassa uusiin asioihin. Boston voisi arvostaa myös reipasta koirakaveria uudessa kodissaan. Pienten lasten perheeseen Boston ei ole sopiva arkuutensa takia.

Bostonin sisko Bulka jouduttiin suureksi suruksemme lopettamaan kasvuhäiriöiden aiheuttamien kipujen takia. Koska olimme huolissamme myös Mikin ja Bostonin mahdollisista kasvuhäiriöistä, kuvautimme molempien sisarusten jalat Suomessa. Eläinlääkärin lausunnon mukaan molemmat sisarukset voivat elää hyvää ja reipasta elämää, kunhan uusi omistaja huolehtii siitä, että koirat pysyvät hoikkina, eikä niiden kanssa harrasteta liian rajua liikuntaa ja hyppimistä, kuten vaikkapa agilityä.

Viipurin koirat - Boston

Bostonin kyselyihin vastaa Noora numerossa 040 8342427 arkisin klo. 15-16, kunhan adoptiohakemus on täytetty. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.