Valentina

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2015

27.7.2015
Valentinaa odotti Suomessa oma koti.

7.6.2015
Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Suloinen Valentina ei kerta kaikkiaan tiedä mitään parempaa kuin ihmiset! Tämä neiti olisi valmis muuttamaan omaan kotiin samantien.

Valentina joutui alkukesällä kodittomaksi. Syytä sen hylkäämiselle emme tiedä, mutta eiköhän Valentina ole ihmisten parissa saanut varttua, sillä niin avoimesti ja luottavaisesti se ihmisiin suhtautuu.

Valentina on hirmuisen kaunis ja suloinen tyttö. Kun sen aitaukseen astuu, tyttö on jo puoliksi sylissä ennen kuin ehtii edes silmiänsä räpäyttämään. Valentinan mielestä ihmiset ovat parasta mitä sen maailmassa on. Lämmin syli, rapsutukset, hellimishetket.. kyllähän ne ankean koiratarhan voittavat, jossa ihmisseurasta saa nauttia aivan liian harvoin. Tarvittaessa Valentina osaa olla myös topakka tyttö, ja välillä komentaa muita pentuja.

Valentina vaikuttaa reippaalta pennulta, ja saattaisi sopeutua vilkkaampaankin asuinympäristöön. Uuden kodin tulee varautua siihen, ettei Valentinalla ole aiempaa kokemusta kotikoirana olosta. Niinpä monet taidot, kuten mm. hihnassa kulkeminen, yksinolot ja sisäsiisteys ovat sille täysin tuntemattomia asioita. Valentina tulee taatusti herättämään ihailua missä kulkeekin, mutta yhtä varmasti voinee luvata, että energinen ja utelias pentu keksii mitä ovelimpia kepposia omistajansa päänsä menoksi.

Valentinasta kasvaa aikuisena keskikokoinen kaunotar.

Viipurin koirat - Valentina 31.5.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisestiadoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.