Isolda

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 10/2013

9.1.2015
Isoldalla on koti!

4.3.2014
Isolda on valtavan iloinen ja touhukas koiratyttö. Nyt sekin on joutunut jättämään sijaiskodin taakseen ja odottaa oman kodin kutsua tarhalla.

Isolda on suhteellisen siro, ja se jäänee kooltaan keskikokoiseksi.

Viipurin koirat - Isolda

Viipurin koirat - Isolda

Viipurin koirat - Irinan tarhalla 1.3.2014

26.1.2014
Iloinen Isolda on luottavainen ja mutkaton tyttö! Isoldaa onnisti ja se pääsi kotihoitoon Viipurissa, mutta oma koti Suomesta on silti tytön haaveissa!

Isolda oli löytynyt yksinään kadulta vaeltelemasta. Kukaan ei tätä ystävällistä pentua kaivannut, joten Irinan tuttava otti pennun turvaan kotiinsa pakkasen tieltä. Siellä Isolda saa nyt totutella kotioloissa asumiseen, ja kodissa asuminen onkin Isoldan mieleen paljon enemmän kuin tarhalla paleleminen.

Isolda on hyvin touhukas tyttö, joten voinee veikata, että tämän tytön kanssa ei tylsiä päiviä tule kovin usein vastaan. Isolda tulee varmasti rakastamaan kaikenlaista yhteistä puuhaamista omistajansa kanssa, joten uuden omistajan toivotaan myös olevan valmis tytön aktivoimiseen ja ahkeraan lenkittämiseen. Jos Isoldalle ei keksi tarpeeksi toivottua tekemistä, voisi arvata, että tämä vilkas tyttö alkaa keksiä sitä itse. Isoldasta voisi olla vaikka reippaaksi harrastuskaveriksi!

Isolda rakastaa kaikkia ihmisiä ikään ja kokoon katsomatta. Ystävällisempää ja reippaampaa pentua saa siis etsiä. Jos etsit koiraa, joka kaipaa tekemistä ja itsekin nautit koiran kanssa touhuamisesta, muuttaisi Isolda varmasti mielellään luoksesi!

Viipurin koirat - Isolda

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.