Zaida

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

3.9.2015
Zaida sai kodin Akaalta.

22.7.2015
Näihin tummiin nappisilmiin ei voi olla ihastumatta! Mistähän reipas ja iloinen Zaida löytäisi itselleen oman ihmisen?

Kaikki ovat kuulleet seitsemästä veljeksestä, mutta entäs kahdeksasta uskomattoman suloisesta koirasiskoksesta? Kesän alussa Irinan tarhalle kiikutettiin kahdeksan pientä pentua. Pennut olivat aivan liian pieniä selvitäkseen tarhalla, ja niiden onneksi hoitopaikka löytyi Viipurista. Nyt siskokset ovat varttuneet ja vahvistuneet, ja ne ovat valmiita oman kodin valloitukseen. Pennut saivat nimekseen Zera, Zoe, Zamira, Ziva, Zaida, Zora, Zia ja Zoya. Tästä kahdeksikosta ei tyttöpoweria puutu!

Monen siskonsa tavoin Zaidakin on hyvin reipas ja ystävällinen tyttö, joka tulee mielellään tekemään tuttavuutta vieraiden ihmisten kanssa. Rapsutukset ja namit ovat Zaidasta ihania ja tyttö on aivan onnessaan, kun saa olla ihmisten ympäröimänä. Turvallisesta sylistä on mukava katsella maailmaa, ja siihen Zaida mieluusti jäisikin istumaan vaikka koko päiväksi.

Pentueen onni oli, että ne saivat viettää kodissa lähes kaksi kuukautta saaden arvokkaita uusia kokemuksia ennen kuin joutuivat takaisin tarhalle. Uuden kodin on kuitenkin varauduttava siihen, että vastassa on vielä monenmoista uutta opeteltavaa. Kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi koiraksi, tulee Zaida tarvitsemaan riittävästi liikuntaa ja mielekästä tekemistä, huolenpitoa ja koulutusta sekä kärsivällisyyttä ja rakkautta.

Zaidasta kasvanee keskikokoinen koira aikuisena ja se on valmis matkustamaan Suomeen syyskuun alussa.

Viipurin koirat - Zaida 20.7.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.