Ines

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

3.9.2015
Ines muutti omaan kotiin Vantaalle.

10.7.2015
Pikkuinen Ines halkeaa onnesta, kun sitä tullaan tervehtimään. Voiko parempaa paikkaa ollakaan, kuin ihmisen syli? Ei voi, tuumaa Ines.

Ines hylättiin, mutta se ei tätä pientä tyttöä lannista. Häntä vimmatusti viuhuen Ines kurottautuu takajaloillaan niin korkealle aitaa vasten kuin vaan pääsee, että ylettyisi sinne missä on ihmisiä. Huomatkaa minut, huomatkaa minut! Ja eihän näin suloista tyttöä voi olla huomaamatta.

Ines on reipas ja iloinen tytöntyllerö, joka ottaa vieraat ihmiset ilolla vastaan. Se jakaa pienen aitauksen muutaman muun pennun kanssa, ja päivät kuluvat kavereiden kanssa leikkien. Iso koiratarha ei kuitenkaan ole ihanteellinen kasvuympäristö pienelle pennulle vaan Ineksenkin kuuluisi tutkia ja tutustua maailman - siihen maailmaan, joka on tarhan porttien ulkopuolella.

Ines haaveilee kodista, jossa on tarjolla riittävästi liikuntaa, huolenpitoa ja rakkautta. Muutamat syödyt kengät ja maistellut sohvankulmat saattavat kuulua pentuajan harrastuksiin, mutta eiköhän muutama muukin kepponen saata yllättää omistajan silloin tällöin. Ines onkin valmis muuttamaan vain sellaisen ihmisen luokse, joka sitoutuu siihen sataprosenttisesti. Vastalahjaksi pieni koiratyttö tarjoaa elinikäistä ystävyyttä.

Ineksestä kasvanee aikuisena keskikokoinen kaunotar.

Viipurin koirat - Ines 20.7. & 15.8.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.