Agnes

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

22.10.2015
Agnes sai kodin Pyhtään suunnalta.

19.9.2015
Agnes pääsi Suomeen voimistumaan ja reipastumaan. Agnes odottaa omaa kotia Kymenlaaksossa.

2.9.2015
Agnes on kuin juuri talviunilta herännyt karhunpoika. Vieraat ihmiset hiukan jännittävät Agnesia, mutta silti tyttö unelmoi pikaisesta poispääsystä tarhalta oman ihmisen hellään huomaan.

Viipurissa asuvat ihmiset eivät juurikaan omin varoin leikkauta koiriaan ja ne saavat usein juoksennella vapaina kylillä. Niinpä ei aikaakaan, kun eräs äitikoira oli jälleen tiineenä. Iso ja pörröinen pentue näki maailman ensimmäisen kerran keväällä. Pojat löysivät kodit itselleen, mutta ilman Irinan apua kasvava tyttölauma olisi luultavasti lähetetty pian etsimään onneansa jostain muualta. Emokoira vietiin steriloitavaksi ja seitsemän koditonta pörröpäätä matkasivat Irinan koiratarhalle. AnnikaAnnukkaAbby, Amy, Agnes, Auri ja Alli ovat valmiita oman kodin valloitukseen!

Agnesin kaunis ja utelias silmäpari pilkistää aidan takaa muiden pentujen tapaan, kun ihmiset lähestyvät pentutaloa. Vaikka Agnes on kovin ilahtunut ihmisistä, jännittää se vielä jonkin verran vieraiden tapaamista. Pieni häntä huiskii iloisena, mutta tyttö ottaa kuitenkin vikkelät tassut allensa, kun sitä lähestyy silitysaikeissa. Syliin Agnesin saa kaapattua helposti ja siinä se sitten ihmetteleekin mitä kummaa ympärillä nyt tapahtuu. Agnes toivoo, ettei tarhalla tarvitsisi viettää kovin pitkää aikaa ja joku ihana ihminen huomaisi sen pian.

Pennut ovat mitä todennäköisemmin saaneet viettää pentuaikansa emonsa parissa. Niillä on ollut koti ja suurin osa pennuista on reippaita ja uteliaita ihmisten suhteen. Asumuksena on kuitenkin saattanut toimia pikemminkin ulkotarha kuin sisätilat kodinomaisessa ympäristössä. Liikaa sylittelyä pennut tuskin ovat ainakaan saaneet, sillä suurinta osaa vähän ihmetyttää sylissä oleminen.

Agnes on suloinen pentu, joka ei halua joutua enää milloinkaan vaihtamaan kotia. Tytön toiveissa onkin löytää sitoutunut ja rakastava ihminen, joka jaksaa panostaa pennun sopeuttamiseen eikä heitä hanskoja tiskiin vastoinkäymisten edessä. Nuori tyttö tulee tarvitsemaan riittävästi liikuntaa, mielekästä tekemistä, koulutusta sekä omistajansa seuraa. Mieti siis tarkoin, onhan sinulla aikaa Agnesille ainakin seuraavaksi yli kymmeneksi vuodeksi. Jos olet 100-prosenttisen varma päätöksestäsi, Agnes odottaa jo innoissaan kuulevasi sinusta!

Agnesista kasvanee aikuisena keskikokoinen koira.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.