Loitsu

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2014

22.3.2015
Loitsu on omassa kodissaan.

6.2.2015
Onnekas Loitsu-tyttö pääsi kotihoitoon Suomeen. Loitsu on kotihoidossa Nummelassa.

Loitsun kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese@gmail.com. Tutustuthanmyös adoptio-ohjeisiin.

21.12.2014
Pitkäkoipinen Loitsu on hauskannäköinen tyttö. Eikä luonteessakaan ole mitään vikaa: Loitsu on iloinen ja ystävällinen tyttö!

Monen mielestä mustat koirat hukkuvat massaan, mutta eihän se niin ole! Loitsukin on oikein kaunis ja hauskannäköinen tyttö: tuntuu, että sillä riittää koipia vaikka muille jakaisi, ja hento valkoinen viiru kuonon päällä on persoonallinen merkki sekin.

Loitsu päätyi Irinan tarhalle loppusyksystä. Emme tiedä sen menneisyydestä enempää, mutta varmasti Loitsulla on joku omistaja aiemmin ollut, niin luottavaisesti Loitsu suhtautuu vieraisiinkin ihmisiin.

Loitsu on kohtuullisen vilkas tyttö, ei kuitenkaan mikään loputtomalla energialla varustettu riiviö. Voi olla, että uudessa kodissa Loitsu hetken ihmettelee uusia asioita ja tilanteita, mutta perusluonteeltaan Loitsu vaikuttaa sen verran reippaalta tytöltä, että eiköhän se totu nopeasti arkielämän uusiin asioihin.

Loitsusta kasvaa todennäköisesti keskikokoinen tyttö. Siitä tulee varmasti kaunis ja iloinen koirakaveri, joka on valmis uhmaamaan niin sadetta, tuiskua kuin nauttimaan auringon paisteestakin. Pääasia on, että Loitsu löytäisi rinnalleen fiksun ja sitoutumiskykyisen omistajan!

Viipurin koirat - Loitsu 27.12.2014 & 3.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.