Maikki

Sukupuoli: narttu
Koko: 
Syntymäaika: 7/2015

8.11.2015
Onnea Maikille omaan kotiin!

15.10.2015
Maikki on paitsi mahdottoman veikeä ja kaunis ilmestys, myös iloinen ja ystävällinen pentu. Mistä Maikki löytäisi oman, kunnollisen kodin?

Myös tänä syksynä Irinan tarhan tilat ovat koetuksella, sillä pentuja on joutunut taas paljon kodittomaksi. Talvi lähestyy ja kaikki haluaisivat päästä omaan kotiin. Maikkia on siinä mielessä onnistanut, että se erottuu pentupaljoudesta hiukan erikoisemman ulkonäkönsä vuoksi. Luonteeltaan Maikki on myös valloittava ja sydämellinen tyttö, joten toivottavasti omaa ihmistä ei tarvitse kauaa odotella.

Emme tiedä, miksi Maikki joutui kodittomaksi, mutta se päätyi Irinan tarhalle syksyllä sisarustensa kanssa. Sisarukset ennättivät löytää omat kodit jo Viipurista, mutta Maikkia ei vielä ole kukaan huomannut. Maikki elää samassa pentutalossa monien muiden pentujen kanssa ja päivät kuluvat kavereiden kanssa leikkien, syöden ja lämpöisessä pentukasassa nukkuen. Maikki tulee reippaana ja luottavaisena tervehtimään ihmisiä, eikä sylissä oleminenkaan hassummalta tunnu. Maikki olisi jo ihan valmis oman kodin valloitukseen.

Mikäli olet varma, että sinulla on aikaa ja kärsivällisyyttä totuttaa Maikkia kaikkeen uuteen ja jännittävään eivätkä pienen pennun metkut aiheuta totaalista hermojen menetystä, voisi Maikki harkita muuttoa luoksesi. Muistathan kuitenkin, että Maikkiin on sitouduttava ainakin 110-prosenttisesti, sillä pieni koiratyttö ei halua kuulla muutaman vuoden päästä, ettei sille ole enää aikaa.

Viipurin koirat - Makki 10.10.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.