Pippuri

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2014

1.6.2015
Pippuri on kotona.

10.3.2015
Pippuri on nimensä mukainen pieni ilopilleri! Vaikka se kooltaan on muita pentuja selvästi pienempi, ei se jää menossa jalkoihin. Ja ihmisiä se rakastaa koko suurella sydämellään!

Pippuri päätyi Irinan tarhalle pienenä rääpäleenä. Koska se ei olisi selviytynyt tarhaoloissa mitenkään, järjesti Irina sille kotihoitopaikan, missä Pippuri sai kerätä voimia ja varttua vähän isommaksi.

Pippuri on nyt palautettu tarhalle. Se elää lähes parinkymmenen muun pennun kanssa, ja vaikka se on kaikkia muita pienempi, osaa se halutessaan pitää hyvin puolia isompiensa joukossa. Pippuri on kaikkiaan hyvin iloinen ja suloinen tyttö, joka rakastaa ihmisiä enemmän kuin mitään muuta maailmassa!

Nyt Pippuri on noin 3,5 kuukauden ikäinen ja täydessä valmiudessa muuttamaan Suomeen. Pari viikkoa ja rokotuksetkin ovat siinä kunnossa, että ne takaavat matkalipun Suomeen. Pippuri jäänee pienehköksi ja siroksi keskikokoiseksi aikuisena, joten Pippuri sopii sellaiselle ihmiselle, joka kaipaa aktiivista lenkkikaveria kompaktissa koossa!

Viipurin koirat - Pippuri 21.3.2015

Viipurin koirat - Pippuri 7.3.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.