Pirat

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri (n. 65 cm)
Syntymäaika: 1/2014

14.6.2015
Mahtavaa, Pirat pääsi kotiin!

2.3.2015
Hulvattoman komea Pirat on näyttävä ilmestys! Kun pakettiin lisätään vielä upea luonne, niin luulisi pojan löytävän jo pian tiensä omaan kotiin.

Nyt on aika vetää pääkallolippu salkoon, täältä tulee Pirat! Tämä mustalla silmälapulla varustettu mutkaton merirosvopoika rakastaa ihmisseuraa ja kuvio toimii myös toisin päin - on vaikeaa olla ihastumatta tähän valloittavaan koipeliiniin. Eipä aikaakaan kun tarhakävijöiden posket on pussailtu märiksi tämän salskean nuorukaisen toimesta. Pirat huokuu hyväntuulisuutta ja tohottaa menemään ympäriinsä, mutta mitenkään hyperaktiivinen säheltäjä se ei ole.

Pirat etsii aivan tavallista, sitoutunutta kotia, jossa sen toiminnantarpeeseen ollaan valmiita vastaamaaan. Sohvaperunaksi Piratista ei ole, onhan kyseessä tarmokas nuorimies, vaan hakusessa on liikunnallinen omistaja. Pirat on suhteellisen suurikokoinen ja melkoisen näyttävä ilmestys, ja se on valmis muuttamaan uuteen kotiin vaikka heti.

Pirat oli löytynyt syksyllä kadulta, ties vaikka kaveri olisi tassutellut paikalle suoraan Jack Londonin romaanista, sen verran arktisen pystykorvan näköä siinä on. Omistajan täytyykin olla valmis opettamaan Piratille arjen ihmeellisyydet kädestä pitäen, koska sillä ei välttämättä ole kummempaa käsitystä esim. autossa matkustamisesta. Hihnassa kävelyyn Pirat on jo opetettu.

Pirat elelee Olgan tarhalla isossa koiralaumassa, ja tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Samanikäisen uroksen kaveriksi sitä ei varmuuden vuoksi luovuteta. Mikään välttämättömyys koirakaveri ei uudessa kodissa kuitenkaan ole. Koiriin tottuneet kissat ovat Piratin mielestä ihan hyvä juttu, eli kissakaveritkin ovat mahdollisia uudessa kodissa. Samoin lapsista Pirat pitää, tosin pojan suureen koon ja vilkkauden vuoksi on lasten syytä olla sen kokoisia, etteivät he jää Piratin jalkoihin.

Viipurin koirat - Pirat 11.4.2015

Viipurin koirat - Pirat 21.2.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.