Anneli

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

17.7.2015
Anneli sai kodin Helsingistä.

14.5.2015
Anneli pääsi Suomeen kotihoitoon ja ottaa sopivia kotiehdokkaita vastaan Vihdissä.

30.4.2015
Anneli on kaunis tyttö, jota vielä ujostuttaa vieraat ihmiset. Anneli on kasvanut tarhalla, joten moni asia ihmetyttää sitä vielä kovin.

Anneli, Onneli ja Onerva ovat kolme siskosta, jotka joutuivat Irinan tarhalle emonsa Noonan kanssa tammikuussa. Pennut olivat silloin vain parin viikon ikäisiä. Alunperin pentuja oli kuusi, mutta valitettavasti vain kolme selvisi elossa ensimmäisistä talviviikoista tarhalla.

Anneli ja siskonsa olisivat nyt enemmän kuin valmiita muuttamaan omaan kotiin. Tarhaelämä on jo nähty, koko maailma odottaa näitä suloisia siskoksia! Pentujen emo Noona on noin 60 cm korkea, erittäin ystävällinen ja ihmisrakas tyttö, joten uskomme, että pennuista kasvaa vielä samanlaisia sydäntenvalloittajia.

Anneli on siskoista ujoin. Se ei oikein uskalla tulla tutustumaan, ja sylissä oleminenkin jännittää sitä kovasti. Välillä voi nähdä sen kurkistavan ujosti kopin suuaukolta, mutta muuten Anneli katsoo turvallisemmaksi pysytellä vierailta piilossa.

Tarhalla kasvaminen on pennuille aina rankkaa, ja erityisen rankkaa se on niille pennuille, jotka jäävät varovaisiksi ihmisiä kohtaan. Koska Annelin emo ja siskot ovat reippaampia ja ihmisrakkaita, uskomme, että Annelikin muuttuu nopeasti, kunhan se pääsisi tarhalta kotiin mahdollisimman pian.

Annelista kasvaa aktiivinen, keskikokoinen tyttö aikuisena, joten sellainen koti olisi etsinnässä, missä jaksetaan ja halutaan huolehtia siitä, että Anneli saa tarpeeksi liikuntaa ja muuta aktiviteettia. Tapakasvatustakaan ei sovi unohtaa, sillä Annellille tulee sen verran kokoa aikuisena, että kukaan tuskin haluaa roikkua sen hihnan päässä miten sattuu vietävänä. Annelin emo Noona on todella hieno ja mukava koira, ja Anneli aikoo seurata emonsa tassunjälkiä!

Viipurin koirat - Anneli 2.5.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisestiadoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.