Natella

Sukupuoli: narttu
Koko: 
Syntymäaika: 10/2014

20.4.2015
Natella muutti omaan kotiin.

12.3.2015
Ujo Natella pääsi opettelemaan kotikoiran taitoja sijaiskotiin Vihtiin.

14.2.2015
Natella on nähnyt vasta kovin vähän maailmaa. Niinpä se etsii sellaista omistajaa, joka jaksaa opastaa sitä rauhallisesti ja näyttää kaiken ihmeellisen, mitä elämällä on pienelle neidille tarjottavana.

Natella ja sen veljet Hubber ja Aru pelastettiin elämänsä ensi päivinä Olgan tarhalle. Pentue syntyi hyljeksittyyn, kadulla eläneeseen koiralaumaan marraskuun alussa 2014. Laumaan kuului pentujen emo Betty sekä myös Bettyn noin vuoden ikäiset pennut MarkizaPrincesaLeidi ja Graf. Paikalliset eläinsuojelijat säälivät näitä hyvin laihoja ja huonokuntoisia koiria, ja kaikeksi onneksi Olga lupautui pelastamaan koko lauman tarhalleen. Tämä olikin Natellan ja sisarusten pelastus, sillä todennäköisesti ne eivät olisi muuten selvinneet hengissä lähestyneestä talvesta.

Natella on kasvanut pienestä pallerosta kolmikuiseksi nuoreksi neidiksi Olgan kotona. Natella on nähnyt vasta kovin vähän mitään talon ulkopuolista elämää, joten takuulla moni uusi asia jännittää sitä kovasti. Olgan ja Olgan ystävien kaveri Natella on innolla, mutta mahdollista on, että vieraat ihmiset jännittävät sitä myös aluksi. Siksi Natella etsii pitkäjänteistä omistajaa, joka haluaa ja jaksaa opastaa Natellaa eteenpäin elämässä. Reipas koirakaverikin olisi takuulla Natellan mieleen! Natella on tottunut myös kissoihin.

Natella suhtautuu vieraisiin ihmisiin vielä ujommin kuin veljensä. Natella ei uskalla oma-aloitteisesti lähestyä uusia tuttavuuksia lainkaan. Mitä nopeammin Natella pääsisi omaan kotiin reipastumaan, sitä parempi. Tuttujen ihmisten kanssa Natella on kuitenkin normaali, ihmisrakas pentu, joten rauhallisella tutustuttamisella Natella tulee vielä sopeutumaan hyvin uuteen kotiin.

Viipurin koirat - Natella 21.2.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.