Leeni

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2015

3.12.2015
Leeni sai kodin Espoosta.

31.10.2015
Leeni on iloinen ja ystävällinen pentu, joka koittaa parhaansa mukaan pärjätä suurella koiratarhalla. Oma koti olisi Leenin mielestä maailman ihanin juttu, mutta mistähän tyttö sen löytäisi?

Leeni on kovin kaunis tyttö, joka joutui kodittomaksi ja päätyi loppusyksyllä Irinan tarhalle. Emme tiedä, miksi niin kävi, sillä Leeni on hyvin sympaattinen ja suloinen tyttö. Toivottavasti Leeniä onnistaa ja se löytäisi pian kunnollisen loppuelämän kodin Suomesta.

Leeni ottaa tarhavieraat avoimesti vastaan. Se tepsuttaa iloisesti pentujoukon mukana, mutta odottaa rauhallista hetkeä ja tulee vasta sitten rohkeasti itse tutustumaan. Leeni vaikuttaakin toistaiseksi mukavan rauhalliselta pennulta eikä kierroksilla olevalta duracell-pakkaukselta. Leenin saa helposti nostettua syliin ja siinä se kököttää tyytyväisen näköisenä. Vähän ympärillä heiluva kamera ihmetyttää, mutta ihmisen lämmin syli ja huomio ovat silti päivän kokokohta.

Leeni ei unelmoi mistään enempää kuin omasta kodista, missä se saisi viettää hyvää, koiramaista elämää rakastettuna perheenjäsenenä koko loppuelämänsä. Kodissa elämisestä Leeni ei tiedä mitään, mutta lupaa tehdä parhaansa kunhan sen uusi ihminen on valmis sitä lempeästi opastamaan. Kuka ihana ihminen tekisi Leenin unelmista totta?

Viipurin koirat - Leeni 24.10.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.