Marvin

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

5.6.2015
Marvin löysi kodin!

1.5.2015
Marvin on ystävällinen ja utelias pentu. Ainakin vielä se on myös mukavan rauhallinen poika, voisi sanoa että melkoinen kymmenen pisteen tapaus!

Marvin hylättiin vain parin kuukauden ikäisenä, jolloin se onnekseen pääsi kuitenkin Irinan tarhalle odottamaan mahdollisuutta omaan kotiin. Marvin tuli tarhalle ilman sisaruksia, joten sen menneisyys on meille tuntematon. Marvin on kuitenkin hyvin luottavainen pentu, joten sillä lienee ollut paljon kontakteja ihmisiin.

Marvin on hyvin hauskannäköinen poika lerputtavine korvineen. Korvat sojottavat välillä vähän minne sattuu, ties vaikka Marvin päättäisi nostaa ne vielä pystyyn. Tai vaikka toisen niistä. Tai sitten se jää propellikorvaksi, mutta väliäkö sillä: komea poika siitä kasvaa joka tapauksessa!

Marvin suhtautuu vieraisiinkin ihmisiin avoimesti ja luottavaisesti. Se tulee vikkelästi tervehtimään heti, kun aitaukseen astuu sisälle. Sylissä oleminen vetää sen ehkä vähän totiseksi, mutta se johtuu varmasti vain siitä, että nostaminen on sille vielä uusi juttu. Marvin vaikuttaa mukavalta pennulta, jonka voisi uskoa sopeutuvan helposti niin kaupunkiin kuin maallekin, lapsiperheeseen tai aikuisten kaveriksi.

Marvin rakastaa ihmisten lisäksi toisia pentuja ja leikkihetkiä niiden kanssa. Tanner vain tömisee, kun Marvin kavereineen saa juoksuhepulit ja painileikki alkaa. Vaan kunpa se pääsisi jo pian omaan kotiin leikkimään omilla leluilla, oman omistajansa kanssa!

Marvinista kasvaa keskikokoinen koira aikuisena. Vaikka se vielä on varsin rauhallinen pentu, voi olla, että muuttuu paljonkin energisemmäksi kotioloissa. Mutta tutulla reseptillä riittävästi liikuntaa, sopivasti koulutusta ja ahkerasti aktivointia, kasvaa siitä mukava koirakaveri omistajalleen!

Viipurin koirat - Marvin 2.5.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.