Delia

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2014

5.6.2015
Ihana Delia pääsi omaan kotiin.

24.3.2015
Delia on utelias ja luottavainen tyttö, joka etsii tositarkoituksella kotia Suomesta!

Delia ja sen sisarukset DannyDeaDingoDonnaDaniela ja Disa hylättiin Irinan tarhalle varsin pieninä, juuri vierotusikäisinä. Kaikeksi onneksi pennut ovat selvinneet tarhalla hyvin, vaikka ne niin nuorina sinne joutuivatkin. Ja nyt olisi aika löytää omat kodit Suomesta!

Delia on sisaruksista reippaimpia. Se tulee uteliaasti tutustumaan ja nauttii pienistä silittelyhetkistä. Syliin nostaminen on Deliasta kuitenkin jännittävä paikka, eihän se ole sellaista saanut elämässään vielä montaakaan kertaa kokeilla.

Deliasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Ja kaunis tyttö varmasti kasvaakin! Todennäköisesti Deliasta tulee aktiivinen ja tekemistä kaipaava koira, joten pelkästä kainalossa nukkujasta ja korttelin kiertäjästä haaveilevien kannattaa vaihtaa sivua. Delia kaipaa kovasti kotiin, mutta vain sellaiseen, jossa Deliasta pidetään takuulla huoli niin kauan, kuin sen tassut kantavat. Ja jossa ei anneta periksi, vaikkei kaikki aina sujuisi kuin Strömsössä. Delia tarjoaa vastineeksi koko suuren sydämensä!

Viipurin koirat - Delia 3.4. & 2.5.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.