Jaanos

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

29.5.2015
Jaanos ilahduttaa uudessa kodissa.

29.3.2015
Reippaalla pojalla sujuu kotihoidossa hyvin ja tässä tuoreita kuulumisia.

"Jaanoksen arki kotikoirana on sujunut ongelmitta alusta lähtien. Tämä hurmaava nuori mies on avoimen utelias uusia asioita ja ihmisiä kohtaan. Pienet päiväkoti-ikäiset lapset hermostuttavat Jaanosta vielä hieman, mutta varmasti tottuu, kun saa vaan tutustua rauhassa. Täällä hoitopaikassa Jaanoksella on koirakaveri, jonka kanssa tulee hyvin toimeen, kuten myös muiden tähän mennessä tapaamiensa koirien kanssa. Reippaana ja rohkeana poikana ottaa uudet ihmiset vastaan ilolla ja pentumaisella innokkuudellaan.

Jaanos rakastaa leluja ja leikkejä ja kaikenlaista puuhastelua, mutta osaa myös tarvittaessa rauhoittua omalle paikalleen. Leikkisä pentu, joka kuitenkin malttaa keskittyä uuden oppimiseen ja onkin nopea omaksumaan uusia asioita. Hihnassa kävely sujuu jo nätisti, ja täysin sisäsiistiksikin ollaan oppimassa kovaa vauhtia. Yksin jääminen oli aluksi hieman hankalaa, mutta nyt se sujuu jo ongelmitta. Kaiken kaikkiaan todella ihana, iloinen ja suloinen poika, josta joku saa varmasti itselleen elinikäisen ystävän, hyvän lenkkikaverin ja rakastettavan perheenjäsenen.

Jaanos lähettää iloiset hännänheilutuksensa täältä ja toivoo oman kodin löytyvän pian."

25.3.2015
Iloinen Jaanos pääsi kotihoitoon ja odottaa omaa kotia Porvoossa.

Jaanoksen kyselyihin vastaa Mona. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Monaan yhteyttä sähköpostitse moona.terese@gmail.comTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

1.2.2015
Avoin ja reipas Jaanos haluaisi kotiin! Tämä nappisilmä on mutkaton kaveri, joka rakastaa ihmisiä ja niiden kanssa hassuttelua.

Jaanos on viettänyt jo tovin aikaa Irinan tarhalla. Iloinen Denis saattaa olla Jaanoksen veli, tai ainakin nämä karvakorvat on parhaita kavereita keskenään. Missä Jaanos, siellä myös Denis!

Jaanos on reipas ja sosiaalinen poika. Se tulee kovasti hakemaan kontaktia ihmisiin ja syliin pääseminen on kiva juttu. Häntä heiluu jatkuvasti niin kovasti, että koko koira heiluu mukana. Jaanoksen turkki on varsin ohut, joten Viipurin kosteus ja kylmyys ovat hyvin ikäviä Jaanokselle ja siksikin toivoisimme pojalle pian matkalippua Suomeen.

Jaanoksesta kasvaa varmasti aktiivinen ja touhukas nuorukainen, joten Jaanos haaveilee sellaisesta kodista, missä nuoren koiran energia osataan suunnata oikeisiin kohteisiin: ulkoiluun, pieniin koulutustuokioihin, aktivointiin ja muuhun aivojumppaan. Jaanoksesta kasvaa keskikokoinen poika.

Viipurin koirat - Jaanos 31.1.2015

Viipurin koirat - Jaanos & Denis 25.1.2015

Viipurin koirat - Pentuja 3.1.2015

Viipurin koirat - Pikkuisia 27.12.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.