Londa

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (30 cm, 3 kg)
Syntymäaika: 2012

16.7.2015
Londa muutti Nurmijärvelle.

18.6.2015
Londa on pieni ja iloinen tyttökoira. Jos reipas pikkukoira mahtuisi elämääsi, tutustu Londaan!

Londa ja sen aivan pienet pennut pelastettiin keväällä Olgan tarhalle. Pennut olivat aluksi heikkoja, eivätkä kaikki selvinneet hengissä. Nyt jälkikasvu on kuitenkin varttunut luovutusikään ja Londa voi alkaa etsiä omaa kotia.

Londa on selvästi ollut aiemmin kotikoira, sillä se osaa kävellä hihnassa kauniisti. Olgan mukaan Londa käyttäytyy myös sisätiloissa hyvin ja pärjää sekä kissojen että korien kanssa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Londa elää nyt koiralaumassa, jossa sillä on aina seuraa: kun Londa muuttaa omaan kotiin, voi sille iskeäkin ikävä yksinjäädessä. Tai kuka ties unohtua sisäsiisteys hetkeksi, tai hihnassa käveleminen alkaakin muistuttaa enemmän riekkumista kuin kauniisti kävelemistä. Mutta rauhallisella koulutuksella Londalle palaavat varmasti kotikoiran tavat mieleen.

Londa saattaa olla jokin terrierisekoitus, joten uudessa kodissa Londasta voi muutoinkin löytyä enemmän luonnetta kuin se tällä hetkellä antaa ymmärtää. Pienestä koostaan huolimatta Londa ei siis halua olla käsilaukkukoira tai muu koriste-esine, vaan aito koira, joka saa mahdollisimman paljon tehdä kaikenlaista koiramaista.

Londa suhtautuu ystävällisesti ja varsin rauhallisesti vieraisiin ihmisiin. Sylissä oleminen on Londan mielestä ihanaa, ja millään se ei haluaisi luopua paikastaan, kun joudumme lähtemään tarhalta. Mutta ehkä jo pian Londalla on oma omistaja ja sellainen syli, jossa saa viettää aikaa ihan joka päivä?

Viipurin koirat - Londa 2. & 31.5.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.