Alli

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

28.9.2015
Alli muutti omaan kotiin Espooseen usean viipurilaiskoiran uudeksi kaveriksi.

2.9.2015
Alli on niin pakahduttavan suloinen näky, että sitä on vaikea olla viemättä mukanaan samantien. Alli on vielä ujo tyttö, joten oma koti olisi sille oikea lottovoitto!

Viipurissa asuvat ihmiset eivät juurikaan omin varoin leikkauta koiriaan ja ne saavat usein juoksennella vapaina kylillä. Niinpä ei aikaakaan, kun eräs äitikoira oli jälleen tiineenä. Iso ja pörröinen pentue näki maailman ensimmäisen kerran keväällä. Pojat löysivät kodit itselleen, mutta ilman Irinan apua kasvava tyttölauma olisi luultavasti lähetetty pian etsimään onneansa jostain muualta. Emokoira vietiin steriloitavaksi ja seitsemän koditonta pörröpäätä matkasivat Irinan koiratarhalle. AnnikaAnnukkaAbbyAmy, AgnesAuri ja Alli ovat valmiita oman kodin valloitukseen!

Suloinen pörröpää siellä, toinen tuolla ja kolmas täällä. Menee hetki, ennen kuin ujo Alli huomataan. Alli tähyilee uteliaana vieraiden suuntaan, mutta pienikin lähestymisyritys sitä kohti saa tytön singahtamaan takaisin kopin pimeimpään nurkkaan. Syliin nostaminen on Allin mielestä kamala vääryys, mutta vaikka tyttöä jännittääkin, istuu se nätisti rimpuilematta ja antaa hienosti kosketella itseään. Alli kaipaisikin pian omaan kotiin, jossa jaksetaan nähdä vaivaa ujon pennun sopeuttamiseen suureen ja ihmeelliseen maailmaan. Mistähän Alli löytäisi ystävän, jolla riittäisi ymmärrystä sille?

Pennut ovat mitä todennäköisemmin saaneet viettää pentuaikansa emonsa parissa. Niillä on ollut koti ja suurin osa pennuista on reippaita ja uteliaita ihmisten suhteen. Asumuksena on kuitenkin saattanut toimia pikemminkin ulkotarha kuin sisätilat kodinomaisessa ympäristössä. Liikaa sylittelyä pennut tuskin ovat ainakaan saaneet, sillä suurinta osaa vähän ihmetyttää sylissä oleminen.

Alli on suloinen pentu, joka ei halua joutua enää milloinkaan vaihtamaan kotia. Tytön toiveissa onkin löytää sitoutunut ja rakastava ihminen, joka jaksaa panostaa pennun sopeuttamiseen eikä heitä hanskoja tiskiin vastoinkäymisten edessä. Nuori tyttö tulee tarvitsemaan riittävästi liikuntaa, mielekästä tekemistä, koulutusta sekä omistajansa seuraa. Mieti siis tarkoin, onhan sinulla aikaa Allille ainakin seuraavaksi yli kymmeneksi vuodeksi. Jos olet 100-prosenttisen varma päätöksestäsi, Alli odottaa jo innoissaan kuulevasi sinusta!

Allista kasvanee aikuisena keskikokoinen koira.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.