Foxi

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2015

9.9.2015
Foxi sai kodin Lempäälästä.

31.7.2015
Onnekas Foxi pääsi reipastumaan ja harjoittelemaan kotikoiran taitoja Suomeen. Foxin hoitopaikka sijaitsee Kangasalla.

Foxin kyselyihin vastaa Mona. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Monaan yhteyttä sähköpostitse moona.terese@gmail.comTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

24.6.2015
Ei varmasti ole hankala arvata mistä poika on saanut nimensä. Foxi on hiukan ujon puoleinen poika, joka on kuitenkin tarhalla ollessaan reipastunut.

Jos Foxi saisi pian matkalipun tassuihinsa ja pääsisi maistamaan kotikoiran elämää, niin todennäköisesti suurin ujous karisisi pian pois. Pieni punainen naama kurkkaa kopin suojasta, ja poika tulee katsomaan, että mitäs tuliaisia vierailla olisi tällä kertaa mukanaan. Foxi kuitenkin seuraa tilannetta mieluummin pienen matkan päästä, kuin tulee ensimmäisten joukossa hakemaan tuliaiset. Herkut poika ottaa kädestä, jos kukaan muu pennuista ei ehdi ensin väliin.

Foxin ilme on hieman surumielinen ja hämmentynyt. Kukaan ei oikein varmasti osaa sanoa, miten Foxi tarhalle on päätynyt, mutta sillekin soisi vielä sen oman ja lopullisen kodin löytyvän. Jos Foxi jää tarhalle kasvamaan, voi pojan arkuus saada yliotteen ja niin mahdollisuus omaan kotiin heikkenee entisestään. Olisiko jollain ihanalla ihmisellä sohvannurkka tarjottavana sekä aikaa ja ymmärrystä pojalle? Ja mikä tärkeintä: lupaus siitä, että poikaa ei hylätä enää koskaan vaan sitä rakastetaan ja siihen sitoudutaan koko sen loppuelämäksi.

Viipurin koirat - Foxi 20.7.2015

Viipurin koirat - Foxi 31.5. & 27.6.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.