Leewi

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2014

12.4.2015
Onnea Leewille omasta kodista!

23.3.2015
Onnekas Leewi pääsi kotihoitoon ja opettelee kotikoiran elämää nyt Somerolla!

28.2.2015
Leewi on pikkuinen hörökorva, jota ei voi katsoa tulematta hyvälle tuulelle. Vielä Leewi on vähän varovainen poika, mutta tuskin menee kauaa, kun Leewi jo leikkii kuten pentujen pitääkin!

Leewi asuu Irinan tarhalla, minne se joutui uuden kodin etsimisen merkeissä. Emme tiedä, miksi joku halusi tästä suloisesta pojasta eroon, mutta kuka ties se oli Leewin onni. Parempi löytää uusi koti kuin kitkutella sellaisen omistajan luona, joka ei koirastaan välitä.

Leewi on kovin sievä poika. Kuvissa sen korvat eivät pääse oikeuksiinsa, mutta todellisuudessa Leewillä on melkoisen hauskat jättiläiskorvat, minkä ansiosta se saikin meiltä heti lempinimen Leewi Lepakko. Kun lisää vielä vähän pörröisen turkin ja suloiset mustat nappisilmät, voitte olla varmoja, että Leewin edessä monen tarhalla kävijän sydän on sulanut.

Leewi suhtautuu vielä vähän varoen vieraisiin ihmisiin. Se tulee kyllä luokse ja seurailee touhujamme, mutta ihan vielä ei rohkeus riitä siihen, että se oma-aloitteisesti hakisi huomiota. Hyvin kiltisti Leewi antaa kuitenkin nostaa syliin ja napottaa siinä varsin tyytyväisen oloisena, vaikka uusi tilanne sitä varmasti jännittääkin.

Leewi on varsin siro pentu, joten saattaa olla, että se jää pienehköksi keskikokoiseksi. Saattaa myös olla, että se tulee vielä ottamaan reilun kasvupyräyksen, joten siihenkin pitää varautua, että Leewistä kasvaa isompikin poika. Niinhän se on aina näiden monirotuisten kanssa, että tulevasta koosta on pentuna lopulta vaikea arvella mitään kovin varmaa.

Leewi on vielä ujohko poika, joten ilman pitkää pinnaa ja rauhallista otetta ei kannata harkita Leewille kodin tarjoamista. Uskomme kyllä, että Leewi reipastuu nopeasti, kunhan se pääsee pois tarhan hälystä ja pentulauman pienimpänä olemisesta.

Viipurin koirat - Leewi 7.3.2015

Viipurin koirat - Patakopin pennut 25.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.