Diana

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2014

1.11.2015
Dianan uusi elämä omassa kodissa on alkanut.

24.7.2015
Diana on ystävällinen tyttö, joka ei tee suurta numeroa itsestään. Se seurailee uteliaana ihmisten puuhia ja tulee rauhallisesti hakemaan osaansa rapsutuksista.

Diana päätyi Irinan tarhalle kesällä. Se eli läheisessä kylässä isossa koiralaumassa, josta paikallinen eläinlääkäri nappasi sen steriloitavaksi ja vei tarhalle. Tarhanpitäjän mukaan Diana osaa myös kävellä hihnassa, joten ehkä sillä joskus on ollut oma ihminen ja koti.

Diana elää tällä hetkellä monen aikuisen koiran laumassa isossa keskiaitauksessa. Joukkoon kuuluu niin muita narttuja kuin uroksiakin. Ulkoisesti tyttö on melko tavanomaisen näköinen, ja koska se ei tee numeroa itsestään, meneekin hetki ennen kuin Diana tulee huomatuksi. Diana vaikuttaa kuitenkin hyvin ystävälliseltä koiralta, joka tulee avoimesti tutustumaan vieraisiin ihmisiin. Rapsutukset ovat selvästi sen mieleen samoin kuin namitkin. Toistaiseksi Diana vaikuttaa melko rauhalliselta tytöltä, mutta sopeutuminen tarhalle samoin kuin omaan kotiin pääseminen saattavat paljastaa siitä vauhdikkaitakin puolia.

Diana on arvioitu noin vuoden ikäiseksi, mutta tarkkaa ikää ei tiedä kukaan. Joka tapauksessa kyse on nuoresta tytöstä, sen paljastaa jo lyhyt vilkaisu suuhun. Emme tiedä, onko Dianalla kokemusta kotikoirana olosta, joten opeteltavaa ja uusia tilanteita tulee vielä varmasti eteen. Mistähän ystävällinen ja kaunis tyttö löytäisi kunnollisen kodin, jossa saisi elää huolehdittuna ja rakastettuna perheenjäsenenä elämänsä loppuun saakka?

Viipurin koirat - Diana 20.7.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.