Lilli

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2013

4.7.2015
Lillillekin löytyi oma koti.

17.3.2015
Lilli on kovin liikuttava ja sympaattinen tyttö. Se rakastaa ihmisiä koko sydämestään, vaikka samaan aikaan sitä vähän jännittääkin, ovatko ihmiset sille varmasti ystävällisiä.

Lilli ja siskonsa Liana löydettiin Irinan tarhan lähellä olevasta kylästä. Ne olivat tehneet itselleen pesäkolon erään talon alle ja molemmat siskot synnyttivät piilopaikassaan. Lillin pennuille apu tuli liian myöhään, mutta Liana siirrettiin Irinan tarhalle aivan vastasyntyneiden pentujensa kanssa. Lillikin muutti samalla Irinan tarhalle odottamaan onnensa kääntymistä.

Kaikki koirat ovat omalla tavallaan sympaattisia, mutta Lillin kohdalla sanan sympaattinen voi kertoa kymmenellä. Lilliin ei vain voi olla rakastumatta. Sen koko olemus on kovin anteeksipyytelevä, sillä selvästi Lilli ei ole saanut ihmisiltä aina ystävällistä kohtelua osakseen, vaikka Lilli niin kovasti ihmisiä rakastaakin. Nyt vihdoin, kun Lillin ympärillä on koiria rakastavia ihmisiä, tuntuu Lilli halkeavan onnesta. Hyvin kainosti se silti nauttii saamastaan huomiosta, eikä se taida olla ihan varma, että voiko tällainen onni olla tottakaan.

Mutta arki koiratarhalla on karua, joten oma koti on ainoa asia, mistä Lilli tällä hetkellä haaveilee. Lilli kaipaa varmasti tukea ja rohkaisua uudessa kodissaan, joten uuden omistajan on oltava lempeä ja rauhallinen huoltaja, joka osaa näyttää Lillille, että elämällä on vielä paljon ihania asioita sille luvassa.

Lilli ei todennäköisesti koskaan ole asunut sisällä talossa tai kulkenut hihnassa, joten arkitaitojen opettamiseen pitää varata aikaa ja pitkäjänteisyyttä. Lilli on keskikokoinen, mutta varsin siro tyttö, joka tuskin painaa yli 20 kiloa.

Viipurin koirat - Lilli 7.3.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.