Emilio

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

4.3.2015
Emiliolla on oma koti!

15.1.2015
Kaunis Emilio-poika pääsi sijaiskotiin ja odottaa kotiehdokkaiden yhteydenottoja Helsingissä. 

Emilion varaajana toimii Maija maija.viipurinkoirat@gmail.com. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.

3.12.2014
Hauskannäköinen Emilio on ystävällinen ja kiltti poika. Tarhan hälinä vähän vielä kummastuttaa pikkuista, ja Emilio pohtiikin mietteliäänä mistähän löytyisi hänelle se oma ihminen?

Emilio ja sen sisarukset Eddie ja Elise hylättiin Irinan tarhalle loppusyksystä. Kaikkia kolmea pentua yhdistää tietty vinttikoiramaisuus: tietenkään emme voi olla varmoja, mitä näiden pentujen taustalta löytyy, mutta vahvaa viittausta pieneen vinttikoiraperimään näyttäisi olevan.

Emilio on äskettäin joutunut kodittomaksi ja jakaa nyt pentuaitauksen Irinan tarhalla kymmenien muiden pentujen kanssa. Isolle koiratarhalle joutuminen on pienelle pennulle kova paikka, ja Emilio tuntuukin toistaiseksi vielä kovasti ihmettelevän mitähän sille on juuri käynyt.

Emilio vaikuttaa ystävälliseltä ja mukavalta pojalta, joka ei ainakaan toistaiseksi ole mikään rasavilli viikari. Tarhavieraat tuntuvat pojasta kiinnostavilta, mutta ihan pää kolmantena jalkana poika ei vielä kirmaa ihmisten luokse vaan katselee etäämmältä. 

Pienen pennun elämä tarhalla ei ole helppoa ja erityisen raskasta se on juuri talviaikaan. Emilio ei toivo mahdottomia uudelta kodilta: oma rakastava ihminen, kunnollista ruokaa, lämmin kainalo ja valmiutta sitoutua huolehtimaan uudesta ystävästä niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.