Lora

Sukupuoli: narttu
Koko: 
Syntymäaika: 7/2015

3.12.2015
Lora sai kodin Helsingistä.

15.10.2015
Mikä pieni ja ihana hapsukorva! Suloinen Lora on sydämellinen tyttö, joka tiukasti syliin painautuen ilmoittaa, että maailman paras paikka on löytynyt.

Lora tuli tarhalle emonsa Jenin sekä sisarustensa Amoksen ja Antonin kanssa, kun niiden omistaja ei jaksanut enää huolehtia niistä.

Kymmenet toiveikkaat silmäparit tuijottavat pentutalon hämärästä. Märät kuonot pilkistävät aidan raosta ja pienet tassut hapuilevat ja kurkottelevat niiden välistä. Lora odottaa ihmisiä yhtä paljon kuin jokainen muukin sen aitauksessa häntäänsä vimmatusti heiluttava pentu. Se tulee iloisesti tervehtimään tarhavieraita ja pieni nenä nuuhkii lahkeita minkä kerkiää. Ihmisiin Lora tuntuu suhtautuvan hyvin uteliaasti ja avoimesti ja tytön saakin helposti nostettua syliin. Syli onkin Loran mielestä aivan erityisen ihana paikka, ja mikäpä lämmintä ihmisen syliä voittaisikaan - varsinkin kun hellittelyä ja rapsutuksia tulee jatkuvalla syötöllä.

Lora joutui kodittomaksi syksyllä. Ihmisistä Lora näyttää kovasti pitävän eikä arkaile vieraitakaan rapsuttelijoita. Loran kanssa on varmasti yhtä sun toista vielä edessä, kun tyttö harjoittelee kotikoiran elämää. Hihnassa kävelyt ja yksinolot ovat varmasti uusia asioita eikä sisäsiisteyskään pieneltä pennulta vielä onnistu. Uudessa elämässä Lora joutuu kohtaamaan asioita, jotka saattavat jännittää sitä alkuun, mutta rauhallisen omistajan rohkaisemana niistäkin selvitään.

Lora etsii elämänsä ihmistä, ikuista ystävää, joka ei hylkää tyttöä enää koskaan vaan sitoutuu siihen koko sen loppuelämäksi. Mikäli pieni hapsukorvatyttö tuntuu omaltasi, odottaa Lora Viipurissa ilouutista.

Viipurin koirat - Lora 10.10.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisestiadoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.