Limon

SUOMESSA
Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni (n. 38 cm, 6,5 kg)
Syntymäaika: 1/2014

28.6.2015
Pikku-Limon muutti omaan kotiin.

9.6.2015
Eräänä päivänä tarhamatkaajia odotti kopin perällä pieni ja pelokas Limon-poika.

Limonia onnisti, sillä sen aika tarhalla jäi lyhyeksi ja poika pääsi Suomeen hoitopaikkaan. Limon on arviolta noin puolitoistavuotias poika, joka on elänyt lähes koko elämänsä erään mummon hoivissa. Hyvää tarkoittaen mummo keräsi kotiinsa ison joukon kodittomia eläimiä, mutta ei pystynyt niistä kuitenkaan huolehtimaan. Limon ei ole asunut koskaan kadulla, ja joutuminen isolle koiratarhalle olikin sille melkoinen järkytys.

Limonin hoitopaikassa on niin kissoja kuin koiriakin, mutta mielellään Limon olisi perheen ainokainen koira. Pienikokoinen ja mukava tyttökaveri voisi kuitenkin olla Limonin mieleen. Kovin vilkas ympäristö saattaa olla liikaa Limonille, ja siksi se etsiikin kotia rauhalliselta asuinalueelta. Limon tykkää ihmisistä, mutta lapsiin se ei ole tottunut ja siksi sitä ei luovuteta lapsiperheeseen. Rauhallinen, varmaotteinen ja kärsivällinen ihminen saa Limonista mitä parhaimman ystävän. 

Limon on kotihoidossa Vihdissä.

Limonin kyselyihin vastaa Noora numerossa 040 8342427 ma-pe klo. 15-16, (noora.viipurinkoirat(at)gmail.com), kunhan adoptiohakemus on täytetty. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.