Martin

Sukupuoli: uros
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 1/2015

2.10.2015
Martin sai kodin Helsingistä.

2.9.2015
Mikä ihana vekkulin näköinen karvanaama meitä onkaan Olgan luona vastassa! Martin hylättiin kesämökille mökkikauden loputtua.

Martin on arviolta noin kahdeksan kuukauden ikäinen valloittava nuorimies. Martinin tarina on surullinen, mutta varsin tavallinen. Se otettiin pentuna perheeseen ja se sai viettää kotikoiran elämää kesän ajan mökillä. Pienestä ja suloisesta pennusta kasvoi kesän aikana aikuisen koiran kokoinen nuorukainen, joka ei enää mahtunutkaan autoon perheen palatessa takaisin kaupunkiin.

Martin on ystävällinen koira, joka tulee iloisesti toivottamaan vieraat tervetulleiksi. Huonoja kokemuksia ihmisistä Martinilla ei tunnu olevan, vaan poika istahtaa reippaasti viereen ja painautuu kiinni rapsutuksia pyytäen. Martin tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, mutta ilmoittaa kyllä, kun joku kavereista tulee liian iholle.

Martin vaikuttaa tasapainoiselta ja perusrauhalliselta koiralta, joka rauhoittuu alkuinnostuksen mentyä ohi. Tarvittaesssa tästä pojasta löytyy myös virtaa ja tulevan kodin on syytä varautua siihen, että kotiutuessaan Martinilla on kepponen jos toinenkin mielessään.

Hihna ja panta ovat Martinille selvästi tuttuja, joten entisen perheen kanssa Martin on saattanut päästä lenkkeilemään jonkin verran. Martin toivoo nyt loppuelämän kotia, joka ei hylkää sitä enää milloinkaan ja poika mahtuisi jokaiseen tulevaan, ennalta arvaamattomaankin elämänmuutokseen mukaan. Vastapalvelukseksi Martin antaa rajattomasti rakkautta ja iloa vielä moneksi vuodeksi eteenpäin.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.