Ziva

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

17.9.2015
Zivasta tuli helsinkiläinen.

22.7.2015
Ziva-pieni on niin hellyttävä tyttö, ettei oikeita sanoja meinaa löytyä. Luonteensa puolesta Ziva vaikuttaa myös kympin tytöltä, joten ihme on jollei kotia löydy!

Kaikki ovat kuulleet seitsemästä veljeksestä, mutta entäs kahdeksasta uskomattoman suloisesta koirasiskoksesta? Kesän alussa Irinan tarhalle kiikutettiin kahdeksan pientä pentua. Pennut olivat aivan liian pieniä selvitäkseen tarhalla, ja niiden onneksi hoitopaikka löytyi Viipurista. Nyt siskokset ovat varttuneet ja vahvistuneet, ja ne ovat valmiita oman kodin valloitukseen. Pennut saivat nimekseen ZeraZoeZamira, Ziva, ZaidaZoraZia ja Zoya. Tästä kahdeksikosta ei tyttöpoweria puutu!

Pieni ja tumma silmäpari pähyilee hiukan hämmentyneen oloisena sylistä. Pikkuinen Ziva tuntuu tuumivan, miksi ihmeessä siitä räpsitään kuvia ja miten päin tässä nyt tulisi olla. Päästessään takaisin maahan Zivasta kuoriutuu kuitenkin iloinen ja reipas menijä, jonka häntä vispaa innoissaan edestakaisin. Ziva ei turhia epäröi vaan tulee avoimesti tervehtimään vieraita. Ziva ei tunnu tietävän mitään parempaa kuin ihmiset, joten toivottavasti sen ei tarvitsisi kauaa omaa kotia odotella.

Pentueen onni oli, että ne saivat viettää kodissa lähes kaksi kuukautta saaden arvokkaita uusia kokemuksia ennen kuin joutuivat takaisin tarhalle. Uuden kodin on kuitenkin varauduttava siihen, että vastassa on vielä monenmoista uutta opeteltavaa. Kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi koiraksi, tulee Ziva tarvitsemaan riittävästi liikuntaa ja mielekästä tekemistä, huolenpitoa ja koulutusta sekä kärsivällisyyttä ja rakkautta.

Zivasta kasvanee keskikokoinen koira aikuisena ja se on valmis matkustamaan Suomeen syyskuun alussa.

Viipurin koirat - Ziva 5.9.2015

Viipurin koirat - Ziva 20.7.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.