Paolo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

5.6.2015
Paolo on kotona, onnea!

1.5.2015
Paolo on iloinen viikari, jonka vauhdissa pysyminen ei ihan jokaiselta onnistu! Paolo rakastaa ihmisiä ja tekee kaikkensa saadakseen huomiota.

Kevät tuo tullessaan hylätyt pennut - Paolo siskonsa Perlan kanssa kuuluu siihen epäonniseen porukkaan. Sisarukset päätyivät yhdessä Irinan tarhalle. Emme tiedä tarkalleen miksi, mutta näiden kahden onni on nyt se, että niillä on hyvät mahdollisuudet löytää kodit Suomesta.

Paolo on eläväinen poika, joka ei taida tietää mitään ihanampaa kuin ihmiset. Paolo hyppii, pomppii ja melkeinpä kiipeää jalkaa pitkin syliin, että se saisi edes hetken huomiota. Melkeinpä kaikkeen mahdolliseen on myös Paolon mielestä kiva tarrata kiinni: pienet naskalihampaat ovat useasti maistamassa niin hanskaa kuin kameran hihnaa.

Paolo vaikuttaa mutkattomalta ja energiseltä pennulta, joka ei taida ihan pienestä väsähtää tai antaa periksi. Jos haaveissasi koira tyytyy mieluiten vain rauhalliseen korttelin kiertämiseen, ei Paolo ole varmasti sinun juttusi. Jos sen sijaan pidät koirista, joilta ei virta lopu vähällä, ja joiden kanssa saa puuhata muutakin kuin ulkoilua, olisi Paolo varmasti enemmän kuin sopiva kaveri. Paolo arvostaa takuulla aktiivista omistajaa, sillä muuten Paolon elämä voi käydä sen mielestä turhan pitkäveteiseksi. Paolo kasvaa aikuisena keskikokoiseksi.

Viipurin koirat - Paolo 2.5.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.