Boromir

Sukupuoli: uros
Koko: 
Syntymäaika: 6/2015

19.11.2015
Boromiria onnisti ja poika pääsi matkustamaan omaan kotiin Ulvilaan.

13.10.2015
Boromir hylättiin kesän lopulla sisarustensa kanssa, mutta se ei pientä miestä lannista. On olemassa vain yksi tie ja se tie johtaa omaan kotiin Suomeen!

Sisarukset BasilBoris, Brutus, Boromir, Bahia ja Beatrice päätyivät kesän lopulla Irinan tarhalle. Emme tiedä, miksi ne hylättiin, mutta ehkä jonkun paikallisen koiralle syntyi vahinkopennut eikä omistaja jaksanut etsiä niille koteja vaan päätti hankkiutui pikkuisista muulla tavoin eroon. Sisarukset ovat jo hetken aikaa asuneet tarhalla, kasvaneet ja voimistuneet, ja nyt ne ovat valmiita oman kodin etsintään Suomesta.

Boromir on suloinen, reipas ja hyväntuulinen pentu. Sisarustensa tavoin se kirmaa onnellisena ihmisten luokse, kun vihdoinkin jollain on aikaa pienen pennun rapsutteluun ja hellimiseen. Ihmisten silitykset tuntuvat ihanilta eikä pieni pentu tiedä mitään parempaa. Vielä Boromirin päivät kuluvat sisarustensa kanssa leikkien, mutta pian koittaa ankarat olot, kun talvi saapuu Viipuriin ja pakkanen paukkuu. Pieni Boromir ei halua silloin enää asua tarhalla vaan omassa, lämpöisessä kodissa!

Sisarusten elämän ensikuukaudet ovat hämärän peitossa ja koiratarha on ollut useamman viikon jo niiden koti. Niinpä uudessa kodissa ja elämässä tulee takuulla vastaan kaikenlaista jännittävää ja ihmeellistä. Tiedossa on siis paljon uusien asioiden opiskelua ja opettelua. Kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi koiraksi on Boromirille tarjottava riittävästi liikuntaa ja mielekästä tekemistä, laatuaikaa oman ihmisen kainalossa peruskoulutusta unohtamatta.

Boromirista kasvanee aikuisena keskikokoinen koira.

Viipurin koirat - Boromir 24.10.2015

Viipurin koirat - Pikkupentuja 5.9.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.