Nanna

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 7/2014

16.1.2015
Nanna loikkasi omaan kotiin.

22.12.2014
Pieni ja sievä Nanna saapui Turkuun kotihoitoon joulun alla ja odottaaa nyt sitä ikiomaa kotia.

Vaikka Nanna onkin pieni ja sievä, niin vauhtia ja tempperamenttia löytyy terrierimäiseen tapaan tästä paketista.

Nanna arastelee vielä ihmisiä, ja ulkoilukin on jännittävää puuhaa, mutta hoitopaikan toista vanhempaa narttua yrittää välillä hiukan pomotella eikä Nanna juuri hätkähdä vaikka toinen narttu yrittää Nannaa välillä komentaa.

Nanna myös pitää omasta äänestään ja saattaa haukahdella. Kerrostalo ei välttämättä ole paras paikka Nannalle.

Nanna etsii aktiivista kotia, joka ei anna Nannan söpön ulkonäön hämätä. Vaikka Nanna on varsin sievä, löytyy siltä myös omapäisyyttä ja tulevan kodin tuleekin ottaa huomioon, että pienelle koiralle tulee opettaa samalla tavalla kotikoiran aakkoset kuin isommallekkin koiralle.

15.12.2014
Nanna sulostuttaa nyt kotihoidossa Turussa.

Nannan kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

29.11.2014
Nanna odottelee edelleen kotia tarhalla. Suloinen Nanna on päässyt tutustumaan myös kotielämään, sillä se oli välillä tarhanpitäjän kotona toipumassa mahataudista.

Viipurin koirat - Nanna 29.11.2014

13.10.2014
Nanna on kaunis pieni partasuu, joka tulee tekemään tuttavuutta hieman varoen, mutta uteliaana. Nanna hylättiin syyskuussa tarhalle ja sen suurin toive on nyt löytää ikioma koti Suomesta!

Nanna ja sen sisarukset Nipsu, Nelson, Nessi, Nasu ja Nyyti pelastettiin syyskuussa varuskunnan alueelta. Ne elelivät siellä ilmeisesti villeinä vanhempiensa kanssa, joista ainakin isä on kuulemamme mukaan jack russel-tyyppinen koira. Osassa kuvista on myös pentujen emo. Ihmiset eivät kohdelleet koiria kovinkaan hyvin ja pennut saatiin turvaan Irinan tarhalle. Nyt sisarukset toivovat, että onni olisi myöden ja oma koti löytyisi ennen kylmän talven tuloa.

Kun tapasimme Nannan ensimmäisen kerran syyskuun lopulla, oli tyttönen vielä kovin varautuneen oloinen vieraita ihmisiä kohtaan eikä uskaltautunut tulemaan luokse. Nyt, kolmisen viikkoa myöhemmin, on Nanna kuitenkin rohkaistunut hienosti ja iloitsee jo portin takana muiden pentujen kanssa ihmisiä nähdessään.

Vaikka Nanna onkin reipastunut paljon ensinäkemältä, siitä huomaa kuitenkin, että joissain tilanteissa se jää hetkeksi miettimään ja tuumailemaan löytyykö uskallusta sittenkään tarpeeksi. Nanna saisi varmasti karistettua viimeisetkin ujouden rippeet, kunhan vain pääsisi pikaisesti omaan kotiin harjoittelemaan kotikoiran elämää.

Nannalla ei välttämättä ole lainkaan kokemusta ihmisten kanssa elämisestä, joten uuden kodin on hyvä varautua siihen, että tytön sopeuttaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Vaikka Nanna ei kovin isoksi kasvaisikaan, terrieri-tausta huomioon ottaen siitä voi tulla vielä varsin energinen menijä, joka ei vähällä väsy. 

Nanna etsii ihmistä, joka on valmis tekemään kaikkensa, jotta pieni koiratyttö voi hyvin ja on onnellinen. Nannaan on sitouduttava ehdottoman sataprosenttisesti, ja sen kanssa on jaksettava silloinkin, kun elämässä menee huonommin. Jos olet miettinyt asiaa ainakin sataan kertaa ja varma päätöksestäsi, odottaa Nanna innoissaan yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Nanna 11.10.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.