Thor

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

5.10.2015
Thor sai kodin hoitopaikastaan Helsingistä.

6.2.2015
Laihtunut Thor pääsi kotihoitoon Suomeen kunnollisten ruokapatojen äärelle. Thorin kotihoitopaikka sijaitsee Helsingissä.

Thorin kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

25.1.2015
Suloinen Thor-parka ei meinaa pärjätä tarhalla ja on laihtunut ja jäänyt sisaruksiaan pienemmäksi. Se onkin päätetty pelastaa tarhalta parempiin oloihin kotihoitajan luo.

Viipurin koirat - Thor 25.1.2015

1.1.2015
Reipas Thor on ystävällinen ja sosiaalinen poika! Viipurin viimat ovat kovia pienille pennuille, joten Thor haaveilee jo pian kutsusta omaan kotiin Suomeen.

Thor ja sen kahdeksan siskoa TerraTiaraTinttiThelmaTitiTirri, Taiga, ja Tipsu odottavat Irinan tarhalla malttamattomina, että kutsu omaan kotiin kävisi. Sisarusparvi oli alunperin vielä vähän suurempi, mutta muutama pentu on jo saanut Viipurista kodin. Surullista, että näin iso pentue hylättiin kerralla tarhalle, mutta toivotaan, että kaikkien pikkuisten onni kääntyy ja jo pian ne saavat lämmitellä omissa kodeissaan.

Thor on varsin reipas pentu. Iloisesti häntä heiluen se tulee tervehtimään ja ottaa rapsutukset ja sylihetket vastaan onnellisena. Vaikka Thor on pentueen ainoa uros, antaa se siskojen hoitaa keskenään pienet kränät. Thor tuntuu avoimelta ja mutkattomalta pennulta, joka rakastaa leikkimistä ja touhuamista, niin kuin jokaisen pennun kuuluukin.

Thorista kasvanee keskikokoinen koira: reipas lenkkikaveri, suloinen sohvalla köllöttelijä, leikkisä ja iloinen pojanviikari. Jos olet harkinnut koiran hankintaa pitkään ja tarkasti - ehkä Thor saisi luotasi onnellisen ja turvallisen tulevaisuuden?

Viipurin koirat - Thor 27.12.2014 & 10.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.