Tiara

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 9/2014

13.4.2016
Tiara muutti Orimattilaan toisen viipurilaisen kaveriksi.

29.4.2015
Hassukorva Tiara rakastaa ihmisiä! Siellä missä on rapsutuksia tarjolla, siellä viihtyy myös tämä kaunokainen.

Tiara ei enää tarvitse tuumaustaukoa päättääkseen, mennäkö tervehtimään vieraita vai ei. Tyttö juoksee iloisena luokse vähät välittäen sateisesta säästä ja haluaisi jäädä antamaan pusuja koko loppupäiväksi. Reipas ja sosiaalinen Tiara olisi jo ihan valmis omaan kotiin, mutta harmillisesti kukaan ei ole vielä ollut tytöstä kiinnostunut. Lähes kaikki muut sisarukset ovat päässeet jo oman perheensä luokse, ja se olisi myös tämän tytön suurin toive.

28.12.2014
Tiara on sievä tyttö, joka hetken tuumailee tutustumisaikeidensa kanssa. Pian Tiara kuitenkin tassuttelee tervehtimään ja sylissä oleminenkin on kiva juttu.

Tiara ja sen seitsemän siskoa TirriTinttiTerraTitiThelma, Taiga ja Tipsu sekä veli Thor odottavat Irinan tarhalla malttamattomina, että kutsu omaan kotiin kävisi. Sisarusparvi oli alunperin vielä vähän suurempi, mutta muutama pentu on jo saanut Viipurista kodin. Surullista, että näin iso pentue hylättiin kerralla tarhalle, mutta toivotaan, että kaikkien pikkuisten onni kääntyy ja jo pian ne saavat lämmitellä omissa kodeissaan.

Tiara on kohtuullisen reipas ja sosiaalinen tyttö. Hetken se saattaa tuumailla ennen kuin tulee tekemään lähempää tuttavuutta, mutta mitenkään kovasti se ei arkaile vieraitakaan ihmisiä. Vähän sellainen prinsessa Tiara tahtoo välillä olla: siskonsa Titin kanssa ne joskus pistävät muita pentuja ruotuun, jos muut siskot käyvät niiden mielestä liian vauhdikkaiksi tai ne yrittävät tyttöjen ruokakipolle. 

Tiarasta kasvanee keskikokoinen koira. Sisaruksista eroon joutuminen voi saada Tiaran vähän ujostelemaan, mutta varmasti Tiara siitä pian reipastuu, kunhan kotiolot ja uudet omistajat tulevat tutuiksi. Tiara etsii ihan tavallista kotia: sellaista, jossa koiran hyvinvoinnin eteen jaksetaan ja halutaan tehdä töitä, mutta jossa ei ole tavoitteena kouluttaa koirasta tottelevaisuusvaliota tai agilitykenttien turbotykkiä. Saattaahan se olla, että Tiara näissäkin lajeissa voi vielä kyntensä näyttää, mutta ensisijassa Tiara haluaa olla rakastettu ja hyvinhoidettu perheenjäsen.

Viipurin koirat - Tiara 25. & 31.1.2015

Viipurin koirat - Tiara 10.1.2015

Viipurin koirat - Tiara 29.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.