Terra

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 9/2014

17.3.2017
Terra sai jäädä asumaan hoitopaikkaansa, siskonsa perheen luokse.

2.7.2016
Kiltti ja iloinen Terra etsii uutta kotia. Terra on reipastunut jo kovasti, mutta on edelleen varovainen tyttö. Terra odottaa kotia Hattulassa.

Terraa onnisti kesäkuun alussa, kun se matkusti omaan kotiin. Kaikki ei ole kuitenkaan sujunut ongelmitta, sillä perheen muiden koirien kanssa välit ovat hieman haasteelliset. Tämän vuoksi Terralle joudutaan nyt etsimään uusi koti.

Terra on reipastunut jo paljon. Vaikka se vieraita ihmisiä hieman arasteleekin, tulee se herkkujen voimalla tutustumaan. Terra on selvästi kovin utelias tyttö ja palkitsemalla ja kannustamalla sen saa varmasti tottumaan moniin sitä vielä ihmetyttäviin asioihin.

Terra ei ole vielä tottunut hihnassa kävelemiseen, joten sekin asia tulee vaatimaan harjoittelua. Oma aidattu piha olisikin Terran mielestä varmasti superkiva juttu.

Terra ottaa paljon tukea koirakavereista, joten mukava koirakaveri olisi Terralle tärkeä ja mieleinen juttu. Yksinolotkin sujuvat koirakaverin kanssa paremmin kuin täysin yksinään.

Terra on sympaattinen ja iloinen tyttö, joka etsii pitkäjänteistä ja ymmärtäväistä omistajaa. Kunhan Terralle antaa aikaa ja on valmis totuttamaan sitä arkisiin asioihin, kuoriutuu siitä vielä hieno koiraystävä.

2.6.2016
Terra sai kodin.

29.4.2015
Kaunis Terra katselee kysyvästi: olisiko nyt minun aikani päästä omaan kotiin? Lähes kaikki sisarukset ovat jo kodeissaan, mutta Terraa ei ole onnistanut.

Terra on reipastunut ja odottaa muiden pentujen joukossa portilla, kun tarhavieraat saapuvat. Iloisena se napsii herkkuja käsistä ja antaa silitellä hiukan itseään. Uteliaisuutta tytöllä riittää vielä hiukan enemmän kuin itse rohkeutta tulla kunnolla rapsuteltavaksi, ja oma koti auttaisi sitä varmasti karistamaan viimeisetkin ujouden rippeet!

31.1.2015
Terra kuului aikaisemmin sisarusparvensa ujoimpiin, mutta nyt Terrakin on rohkaistunut ja tietää, että ihmiset ovat kiva juttu. 

Terra tulee tervehtimään ja pyörimään jalkojen juuressa ihan yhtä rohkeasti kuin muutkin pennut.

28.12.2014
Terra on kaunis, mutta vielä aika arka tyttö. Terra haaveilee pikaisesta matkasta omaan kotiin, jossa ujostelut voisi unohtaa ja Terrasta pääsisi kuoriutumaan reipas pentu.

Terra ja sen kuusi siskoa TiaraTinttiThelmaTitiTirri, Taiga ja Tipsu odottavat Irinan tarhalla malttamattomina, että kutsu omaan kotiin kävisi. Sisarusparvi oli alunperin vielä vähän suurempi, mutta muutama pentu on jo saanut Viipurista kodin. Surullista, että näin iso pentue hylättiin kerralla tarhale, mutta toivotaan, että kaikkien pikkuisten onni kääntyy ja jo pian ne saavat lämmitellä omissa kodeissaan.

Terra on siskoksista varovaisin. Omasta aloitteestaan Terra ei uskalla meitä vieraita lähestyä, vaan joudun kömpimään koppiin saadakseni Terran syliin ja kuvattavaksi. Terra antaa kuitenkin kuvata itsensä kiltisti, vaikka sitä jännittää tilanne kovasti. Kuvaamisen jälkeen Terra jää istuskelemaan lähellemme: ilmeisesti Terra totesi, että ehkä me emme olekaan niin kovin pelottavia tyyppejä. Siskojensa kanssa Terra tulee hienosti toimeen ja Terra varmasti arvostaisikin, jos uudessa kodissa olisi kiva koirakaveri tukena ja leikkikaverina.

Terrasta kasvanee keskikokoinen koira. Vielä Terra on hyvin rauhallinen tyttö, mutta eiköhän energiaa ala löytyä normaalin koiranpennun verran, kunhan Terra kotiutuu uuteen paikkaan. Aluksi Terra voi tarvita turvallista ohjausta ja rohkaisua, että uudet vähän jännittävät tilanteet muuttuvat tutuiksi, mutta nopeasti Terra silti varmasti kotiutuu uuteen ympäristöönsä.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.