Houdini

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

13.5.2017
Houdini muutti omaan kotiin Porvooseen.

20.4.2017
Houdini pääsi kahden siskonsa kanssa Suomeen kotihoitoon ja odottelee adoptiohakemuksia Somerolla.

29.3.2017
Sylissä vähän jänskättää, mutta oikeasti Houdini on iloinen ja reipas poika! Houdini odottaa elämänsä rakkautta, omaa ihmistä, Irinan tarhalla, jonne se tuotiin emonsa ja sisarustensa kanssa.

Sisarukset HaitiHadiHippiHipster, Houdini ja Harpo päätyivät keväällä emonsa Hermionen kanssa Irinan tarhalle. Koiraperheen taustasta ei ole tarkempaa tietoa, mutta koko porukka on hyvin iloista ja luottavaisen oloista sakkia, joten mistään metsän keskeltä niitä tuskin on poimittu. Pentujen emo on hyvin ihmisrakas, reipas ja muutenkin ihastuttava koiraneiti, joten pienokaiset ovat ainakin saaneet kasvaa hyvän roolimallin kanssa.

Voi pikku-Houdinia. Häntää villisti vispaava poika jähmettyy nanosekunnissa syliin nostettaessa. Kuvat eivät valitettavasti kerro koko totuutta, sillä Houdini on hyvin kaunis ja suloinen pentu, jolla on lempeät ja ystävälliset silmät. Päästessään takaisin maahan kova sipsutus käynnistyy jälleen ja äkkiäkös poika on jo pussailemassa. Houdini on reipas ja iloinen poika, joka unelmoi omasta turvallisesta kodista ja ihmisestä, kunnollisesta murkinasta, leluista, maharapsutuksista, mukavista lenkeistä ja yhdessäolosta perheensä kanssa.

Pennuilla tuskin on kokemusta sisätiloissa elämisestä ja kotikoiran elämään tutustuttaminen täytyy aloittaa aivan nollasta. Se tietää ainakin lattioiden luuttuamista ja vahinkojen korjaamista sekä mielekkään tekemisen keksimistä kaverille, joka haluaisi maistella vähän yhdestä jos toisesta kulmasta jokaista kodista löytyvää mööpeliä. Myös uudet asiat ja tilanteet, kuten vieraat ihmiset tai liikenne, vaativat usein totuttelua. Niistä selvitään kehumisen, palkitsemisen, kärsivällisyyden ja ajan kanssa. Toisiko kevät tullessaan myös Houdinille kodin?

Viipurin koirat - Hermione ja pennut 25.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.