Coco

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2017

12.8.2017
Coco pääsi sijaiskotiin ja odottaa adoptiohakemuksia Vantaalla.

9.6.2017
Mikä kaunotar! Ystävällinen Coco päätyi sisaruksineen koiratarhalle odottamaan oman kodin löytymistä.

Siskokset Coco, Corinna ja Ciara päätyivät alkukesällä Irinan luokse. Tyttöjen menneisyydestä ei ole tietoa, sitä voi ainoastaan arvailla. Varmaa on kuitenkin se, että tarhalle joutuminen on ollut hämmentävä ja ehkä pelottavakin kokemus. Ympärillä sattuu ja tapahtuu koko ajan kaikenlaista, koiria siellä sun täällä eikä metelikään aina ihan olemattomaksi jää. Coco katselee muiden pentujen tavoin uteliaana vieraiden saapumista. Se ei puiki piiloon, mutta pohtii voiko vieraita lähestyä tuosta noin vaan. Kun Coco huomaa että vierailta saa ainoastaan kivoja juttuja kuten rapsutuksia ja nameja, voi sitä vaikka vähän uskaltaakin tehdä tuttavuutta! Sylissä oleminen on ihan uutta ja jännää, mutta kauniisti Coco istuskelee paikoillaan ja antaa käsitellä itseänsä.

Coco vaikuttaa ystävälliseltä, uteliaalta ja toistaiseksi vielä suht rauhalliselta pennulta. Vähän täytyy tuumia ennen kuin uusia asioita uskaltaa kokeilla, mutta kunhan ankea tarhaympäristö muuttuisi turvalliseksi kotiympäristöksi, saattaisi Cocokin reipastua vauhdilla! Coco ei tiedä mitään kotikoiran elämän ihmeellisyyksistä ja ihanuuksista, joten etsinnässä on sitoutunut ja motivoitunut ihminen, joka jaksaa ja haluaa opastaa pientä Cocoa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.