Drako

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

19.6.2017
Drako kävi testeissä multiresistenttien bakteerien varalta ja sen näytteet olivat sekä MRSP:n, MRSA:n että ESBL:n osalta negatiiviset.

26.5.2017
Pieni Drako temmeltää pilke silmäkulmassa kaikkien sydämeen. Hoitopaikkaan tullessaan se varasti parin kengän lisäksi koko hoitohenkilökunnan sydämet! 

Drako temmeltää hoitopaikan muiden koirien kanssa innoissaan. Pentu selvästi nauttii koiraseurasta, joten Drakon mieleen voisi olla koti, jossa sillä olisi leikkikaveri. Koirakaveri voisi myös helpottaa energisen pennun aktivointia, kun se saisi touhottaa kaverin kanssa. Energiaa tältä ihanalta pennulta nimittäin löytyy! Sen tulevan omistajan tulee olla hyvällä huumorintajulla varustettu, sillä tämä napero keksii varmasti itselleen mielekästä tekemistä, kun tylsä hetki yllättää. Drakon oman ihmisen tulee jaksaa aktivoida vilkasta pentua ja kärsivällisesti opettaa talon tavat. Drako on suloisen näköinen ja sillä on valtavan suuri ja kultainen sydän. Se rakastaa ulkoilun jälkeen käpertyä ihmisen kainaloon tuhisemaan ja pienten nokosten jälkeen jaksaa taas leikkiä!

Drako osaa hienosti tehdä suurimman osan tarpeista pihalle, vaikka toki pienellä pennulla saattaa vahinkopissa yllättää sisätilassakin. Se syö reippaasti ja mielellään maistaisi se myös aina ihmisen lautasellakin olevaa ruokaa. Hihnaan on totuteltu ja se sujuu jo ihan kivasti, vaikka se onkin siinä mielessä mälsä, että rajoittaa pienen pojan vauhtia, eikä pääse joka paikkaan minne haluaisi. Drakon iloinen olemus saa hymyn naamalle ja se odottaa ikiomaa ihmistään Tampereella.

18.5.2017
Drako sai hoitopaikan Tampereelta.

Drakon yhteyshenkilönä toimii Jessica.

17.3.2017
Iloinen Drako vipeltää aitauksessa innokkaasti! Uudet ihmiset taitavat olla sen mielestä parasta ikinä ja Drako riemuitsee kovasti, kun vihdoin jollain on aikaa rapsutella sitä edes hetken.

Drako on elämäniloinen poika, joka on takuulla eturivissä vastassa, kun joku vierailija astuu pentutaloon. Se jakaa aitauksen parinkymmenen muun pennun kanssa Irinan tarhalla, ja sosiaalisena poikana se mennä vipeltää muiden pentujen joukossa reippaasti.

Drako nauttii kovasti ihmisten seurasta ja huomiosta, vaikka syliin nostaminen saikin sen hetkeksi vakavoitumaan. Ei ole tainnut penturukka pienen ikänsä aikana montaakaan kertaa syliin päästä. Toivotaan, että tilanne muuttuu pian ja Drako löytää omistajan, jolta ei aikaa ja rapsutteluintoa puutu!

Drako kasvaa aikuisena keskikokoiseksi pojaksi, joten varmaa on, että reipasta liikuntaa ja muuta mielekästä puuhaa tulee kuulua Drakon elämään sen kotiuduttua. Saattaa muuten olla, että nuorimies alkaa keksiä omaa puuhailua, joka ei välttämättä omistajaa niin kovasti miellytäkään. Kenties Drako voisi innostua myös jostain kivasta koiramaisesta harrastuksesta. Ainakin Drako mieluusti laittaisi tilaukseen arkitottelevaisuuskurssin kannustavasta koirakoulusta - sen pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan yhteistyötä omistajan kanssa.

Drako on hyvin suloinen pentu, mutta mieti vielä ennen hakemuksen lähettämistä tarkoin, että omat resurssisi riittävät nuoren pojan kasvattamiseen fiksuksi aikuiseksi koiraksi. Ja että jaksat kulkea Drakon rinnalla varmasti samoja teitä seuraavat yli kymmenen vuotta. Ne voivat olla elämäsi onnellisimmat vuodet, mutta myös muutamia harmaita hiuksia voi matkalle mahtua - sellainen kun kuuluu elämään koirien kanssa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.