Susu

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa pienehköksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2017

11.11.2017
Sudenharmaa Susu tervehtii jokaisen tulijan reippaasti ja iloisesti! Se on kaunis tyttö, jonka avoin luonne tekee siitä mitä mainioimman pennun.

Susu hylättiin Irinan tarhalle syksyllä. Emme tiedä mistä se sinne tupsahti, sillä syksyt ovat ikävää hylättyjen koiranpentujen kulta-aikaa, ja niitä löytyy niin kaduilta kuin tarhan edustalle hylättyinäkin. Susua ei menneisyys kuitenkaan murehdituta, sillä se uskoo kaiken hyvän olevan vielä edessäpäin! Kunhan elämä tarhalla jäisi mahdollisimman lyhyeksi, ja muutto omaan kotiin toteutuisi jo pian.

Susu ottaa kaikki tulijat vastaan avoimesti tervehtien. Sen häntä heiluu kovasti ja syliin pääseminenkin on ihan kivaa, vaikkakin selvästi aika uusi juttu. Susu asuu tarhalla isossa pentulaumassa, ja sosiaalisena tyttönä se tulee hienosti juttuun kaikkien pentukavereidensa kanssa.

Vaikka Susu on hyvin reipas tyttö, se vaikuttaa silti sopivan rauhalliselta pennulta. Se ei siis sähellä ja sohlaa yhtenään, vaan osaa odottaa rapsutusvuoroaan ja malttaa rauhoittua myös syliin. Sususta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö, mutta sen jalat vaikuttavat hieman tavallista matalammilta, joten saattaa olla, ettei sen tule venähtämään kovinkaan korkeaksi.

Susu etsii mukavaa ja fiksua koiraihmistä omistajakseen - sellaista, joka haluaa opastaa tätä pientä tyttöä elämässä eteenpäin rauhallisesti ja pitkäjänteisesti. Saattaa olla, että uudet asiat tulevat aluksi jännittämään Susua, ja saattaa myös olla, ettei kaikki tule aina ensitilassa sujumaan kuin Strömsössä. Mutta yhteistyöllä ja hyvällä peruskoulutuksella pääsee pitkälle, reipasta liikuntaa ja muita aktiviteetteja unohtamatta.      

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.