Keanu

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

24.3.2017
Keanu sai kodin Pälkäneeltä.

16.3.2017
Keanu-poika matkusti tarhalta Suomeen ja odottaa kotiehdokkaita Somerolla.

25.2.2017
Herttainen Keanu-poika rakastaa ihmisiä, läheisyyttä ja huomiota - siis kaikkea sitä, mistä se jää paitsi tarhalla. Mistä löytyisi Keanulle oma koti?

Voisiko Keanun maailmassa käydä mitään parempaa kuin muutto omaan kotiin? Ei varmasti voi, sanoo Keanu. Pieni musta laiheliini juoksentelee innoissaan ympärillä saadessaan ihmisvieraita. Keanun pienestä majasta ei juuri ulos näe, ja odotus siitä kun on kuullut autojen kaartavan tarhan edustalle, ihmisten ääniä ja koirien iloista haukuntaa on pitkä. Mutta vihdoin odotus palkitaan ja pieni Keanukin saa osansa ihmisten huomiosta ja silityksistä. Harmi vain, että ne loppuvat joka kerta ihan liian pian.

Keanu vaikuttaa oikein ystävälliseltä, mukavalta ja ihmisrakkaalta pojalta. Sen menneisyydestä ei ole tietoa, mutta luottavainen Keanu tuskin ensimmäistä kertaa elämässään ihmisten kanssa tekemisissä on. Tarhan porttien ulkopuolella aukeaa iso ja jännittävä maailma, johon Keanu ei ole kunnolla vielä päässyt tutustumaan. Monen monta uutta ja ihmeellistä asiaa ja tilannetta on vielä kokematta. Keanu tarvitseekin aikaa ja ymmärrystä sopeutumiseen, paljon kehuja onnistumisista sekä tietysti rajattomasti rakkautta - niillä eväillä Keanusta kasvaa varmasti onnellinen poika!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus. Otamme yhteyttä sopiviin kotiehdokkaisiin.