Katinka

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2015

11.5.2017
Katinka jäi hoitopaikkaansa asumaan.

30.4.2017
Kaunis Katinka sai hoitopaikan Helsingistä ja odottelee siellä kotiehdokkaita.

26.3.2017
Kultainen, lempeä, rauhallinen, ihmisrakas.. Katinkasta ei huonoa sanottavaa ole. Onkin vaikea ymmärtää, miksi joku on halunnut näin ihanasta koirasta eroon.

Emokoira Katinka ja sen viisi pentua KaliKarloKasparKastro ja Kiara elelivät ulkona tehdasalueen liepeillä. Ystävälliset ihmiset ruokkivat koiraperhettä aina silloin tällöin ja lopulta toimittivat koko pesueen Irinan tarhalle turvaan. Siellä Katinkakin nyt odottaa, mutta toivottavasti ei kauaa.

Katinka on hyvin lempeä, rauhallinen ja ihmisrakas tyttö, ja vaikka koiratarhalle joutuminen on varmasti ollut järkytys, on Katinka pärjännyt erinomaisesti. Se ei pentujensa tai muiden koirien hötkyilyistä välitä vaan suhtautuu menoon ihailtavan kärsivällisesti. Joku hyppää yli, toinen juoksee vauhdilla ali. Innokkaat aitauskaverit tuuppivat ja tönivät. Ei mitään reaktiota. Rauhassa Katinka siirtyy vain hiukan sivummalle katselemaan.

On vaikea uskoa ettei Katinkalla olisi joskus ollut omistajaa, sillä niin luottavaisesti ja ystävällisesti se suhtautuu ihmisiin. Tiineeksi tulleen narttukoiran hylkääminen ei valitettavasti ole harvinaista, ja ehkäpä siinä onkin syy Katinkan hylkäämiselle. Elämässä on tullut joskus muitakin vastoinkäymisiä, siitä kertoo oikeasta korvasta puuttuva palanen. Katinka on nuori koira ja ikää sillä voi olla muutaman vuoden verran - ehkä enemmän tai vähemmän. Kuka tietää.

Koska emme varmuudella tiedä millaisissa oloissa Katinka on joskus elänyt, täytyy tulevan omistajan olla ehdottoman valmis sitoutumaan Katinkan sopeuttamiseen. Sisäsiisteys, hihnassa kävely, yksin oleminen.. monet asiat ja kotikoiran tavat voivat olla sille uusia, koska kukaan ei välttämättä koskaan ole sille niitä opettanut. Rauhallinen Katinka ei turhia hauku ja voisi soveltua myös kerrostaloeläjäksi. Katinka haluaisi löytää jostain aivan tavallisen ja rakastavan kodin, missä sille olisi loppuelämäksi tarjolla rakkautta, huolenpitoa ja liikuntaa. Ja kaikkea kivaa yhdessäoloa oman ihmisen ja perheensä kanssa tietysti!

Katinka odottaa Viipurissa pikaista yhteydenottoa!

Viipurin koirat - Katinka 25.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.