Hadi

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

11.6.2017
Hadi sai hoitopaikan Somerolta ja odottaa sopivia kotiehdokkaita.

Hadin yhteyshenkilönä toimii Mona.

29.3.2017
Kaunis Hadi on herttainen ja ystävällinen pentu. Hadi rakastaa ihmisiä ja vieraiden saapuminen tarhalle on Hadin päivän kohokohta. Mistä Hadi löyäisi oman ihmisen?

Sisarukset Haiti, Hadi, HippiHipsterHoudini ja Harpo päätyivät keväällä emonsa Hermionen kanssa Irinan tarhalle. Koiraperheen taustasta ei ole tarkempaa tietoa, mutta koko porukka on hyvin iloista ja luottavaisen oloista sakkia, joten mistään metsän keskeltä niitä tuskin on poimittu. Pentujen emo on hyvin ihmisrakas, reipas ja muutenkin ihastuttava koiraneiti, joten pienokaiset ovat ainakin saaneet kasvaa hyvän roolimallin kanssa.

Pieni pörröpää katselee häntä heiluen ja silmät onnellista odotusta täynnä. Kun portti aukeaa, juoksee Hadi vauhdilla vieraiden jalkoihin. Etutassut nousevat kevyestä kohti taivasta, kun Hadi kurkottaa ihmisiä päin. Ei voi pienen pennun päivässä parempaa hetkeä olla! Ihmisiä, huomiota, läheisyyttä ja herkkuja. Hadi istuskelee sylissä rauhallisesti nököttäen vaikka se jännittävältä tuntuukin. Pikkuinen on vain vähän tottumaton käsittelyyn, mutta äkkiäkös moinen tilanne korjaantuu kun oma koti löytyy. Hadi vaikuttaa oikein iloiselta, avoimelta ja ihanalta pennulta.

Pennuilla tuskin on kokemusta sisätiloissa elämisestä ja kotikoiran elämään tutustuttaminen täytyy aloittaa aivan nollasta. Se tietää ainakin lattioiden luuttuamista ja vahinkojen korjaamista sekä mielekkään tekemisen keksimistä kaverille, joka haluaisi maistella vähän yhdestä jos toisesta kulmasta jokaista kodista löytyvää mööpeliä. Myös uudet asiat ja tilanteet, kuten vieraat ihmiset tai liikenne, vaativat usein totuttelua. Niistä selvitään kehumisen, palkitsemisen, kärsivällisyyden ja ajan kanssa. Kunpa joku ihana ihminen löytäisi suloisen Hadin ja haluaisi tarjota sille loppuelämän kodin.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.